OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Η διαιτησία ευνοεί τον ΠΑΟ...

Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με αφορμή την κλάψα και τις δικαιολογίες του ΠΑΟ για την ήττα στο ντέρμπι. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε σε τηλεοπτική του παρέμβαση στον ΣΚΑΙ, ότι δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να μιλάει για τη διαιτησία και πρόσθεσε ότι στο πράσινο στρατόπεδο ψάχνουν δικαιολογίες για το -10...

"Η αποστολή του Παναθηναϊκού απόλαυσε μια υποδοχή, που δεν έχει απολαύσει άλλη ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βρέθηκα στα αποδυτήρια και δεν έχει να πει κανείς τίποτα. Για τα όσα ειπώθηκαν μετά; δεν έχω δει κάποιο περιστατικό που να χτυπάνε οπαδοί του Ολυμπιακού παίκτες του Παναθηναϊκού. Αν δω κάτι τέτοιο θα το καταδικάσω" είπε αρχικά ο ηγέτης του Ολυμπιακού.

Ο Β.Μαρινάκης έκανε λόγο για απαράδεκτη στάση των παικτών του ΠΑΟ στα αποδυτήρια: "Αυτά που έγιναν στα αποδυτήρια ήταν πρωτοφανή. Βγήκαν πέντε παίκτες από το πούλμαν γύρισαν στα αποδυτήρια τρέχοντας, ψάχνοντας να βρουν τον Τοροσίδη που ήταν μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στην αίθουσα του αντι-ντόπινγκ κοντρόλ. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έβριζαν και άρχισαν να χτυπούν τις πόρτες.Από εκεί και πέρα όταν βρέθηκα εκεί τους είπα τέλειωσε το παιχνίδι κι ότι είναι ώρα να φύγουν. Κάτι που επανάλαβε 2-3 φορές. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, άρχισαν να φωνάζουν κι έλεγαν διάφορα τα οποία δεν υπάρχει κανένας λόγος να μεταφέρουμε με λεπτομέρειες".

Για τη διαιτησία είπε : "Οι Παναθηναϊκοί δεν επιτρέπεται να μιλούν για διαιτησία. Ούτε τη φετινή χρονιά. Αν βρίσκονται πίσω με 10 βαθμούς, βρίσκονται καθαρά εκεί γιατί η διαιτησία τους έχει ευνοήσει σε πολλά παιχνίδια .Ακόμη και στο ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο είδε όλη η Ελλάδα πως κέρδισε: με την αποβολή του Αβραάμ και το πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής από τα 45 μέτρα κι ενώ δεν έβλεπε τη φάση. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα. Έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο κι αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Πρέπει να μάθουμε σε αυτόν τον τόπο να μη βρίσκουμε δικαιολογίες, ειδικά όταν ο αντίπαλος βρίσκεται 10 βαθμούς μπροστά".

Όσο για τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα απάντησε ότι "υπήρχαν αρκετοί παρατηρητές, ας περιμένουμε να δούμε τι θα γράψουν". Αναφερόμενος στον Σισέ: "Δεν έχει χτυπηθεί από κανέναν οπαδό κι όλα αυτά που λέει είναι δικαιολογίες".

Για το αίτημα που έθεσε ο Δημήτρης Γόντικας ζητώντας την παραίτηση του από την προεδρία της Superleague, ο  Μαρινάκης είπε: "Μπορεί να το θέσει επίσημα κι από εκεί και πέρα υπάρχουν οι κανονισμοί λειτουργίας. Το αν θα πρέπει να μείνω ή να φύγω θα το κρίνουν οι άλλοι πρόεδροι. Όλα αυτά γίνονται για τον απλούστατο λόγο ότι δεν βλέπουμε το δάσος και βλέπουμε το δέντρο. Ο κ. Γόντικας  προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει δικαιολογίες για το -10. Αυτό είναι όλο".

Για τη διαιτησία του Καλόπουλου: "Οι αποφάσεις του κ. Καλόπουλου μπορώ να πω ότι σε πολλές περιπτώσεις αισθανόμαστε αδικημένοι από τα σφυρίγματα, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν και επεισόδια. Εννοώ ότι είδαμε κι εμείς πολλές ανάποδες αποφάσεις. Από εκεί και πέρα το γκολ του Ολυμπιακού ήταν πεντακάθαρο. Για το γκολ του Παναθηναϊκού που ακυρώθηκε υπάρχουν διάφορες απόψεις.  Μπορεί να τος δεις σαν κανονικό ή μπορείς να το δεις και σαν αντικανονικό. Αν τυχόν υπάρχει ανθρώπινο λάθος, θα πρέπει να καταδικάσουμε τα άλλα 92 λεπτά. Ο Ολυμπιακός έκανε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να είναι 3-0 μπροστά στο σκορ. Που υπάρχει δηλαδή αλλοίωση αποτελέσματος".
 
Για την είσοδο των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο στο φινάλε του αγώνα: "Καταδικάζουμε τέτοιες πράξεις. Βέβαια μου κάνει εντύπωση ότι δεν συζητάει κανείς τι έχει ο Ολυμπιακός από την αρχή του πρωταθλήματος. Έχουμε κάνει μεγάλο αγώνα για τη βία. Δεν έχει συμβεί το παραμικρό, ούτε στο γήπεδο, ούτε στις εκδρομές. Δεν ακούσαμε κανέναν από σας να τα λέει αυτά. Το μόνο που λέτε αν οπαδοί έχουν χτυπήσει παίκτες. Αν δούμε πλάνα ή φωτογραφίες θα το καταδικάσουμε. Αλλά δεν έχουμε δει μέχρι τώρα".
 
http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons