OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Τους πήραν σώβρακα και φούστες...

Ο Ολυμπιακός πήρε το 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας του με τον πιο...απολαυστικό τρόπο. Με γκολ στις καθυστερήσεις, από τον μόνιμο δήμιο του Παναθηναϊκού, τον Ράφικ Τζιμπούρ που το είχε δηλώσει στο thrylos.gr ότι ετοιμαζόταν να γίνει ο πρωταγωνιστής του ντέρμπι.

Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν έτσι όπως πονάει! Με γκολ εκεί που δεν μπορούσε να γυρίσει με τίποτα. Με τους άλλους να αρχίζουν πάλι τα δικά τους για τον Καλόπουλο και το υποτιθέμενο γκολ του Κατσουράνη που δεν είδαμε ποτέ σε ριπλέι τι ακριβώς ήταν. Γιατί οι άσχετοι θα πρέπει να ξέρουν ότι εάν ο σκόρερ καλύπτεται από ΕΝΑΝ μόνο παίκτη είναι οφσάιντ. Κι ο Πάρντο δεν κάλυπτε τον Κατσουράνη.

Σημασία έχει η νίκη. Θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο άνετη εάν μετά την γκολάρα του Μιραλάς από την έξοχη ασίστ του Ιμπαγάσα, η ομάδα συνέχιζε στον ίδιο ρυθμό και δεν καθόταν πάνω στο προβάδισμα από το 20. Και είπαμε: Έτσι όπως ήρθε αυτή η νίκη-τίτλος θα μείνει στην ιστορία.

Ο Παναθηναικός ισοφάρισε από το πουθενά με τον γκολ του Λέτο από την κακή εκτίμηση του Πάρντο και στη συνέχεια πίστεψε στη νίκη, αλλά στο τέλος... αλλαξοπίστησε από τον Ραφίκ.

Ο Θρύλος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, είχε πάθος και αποφασιστικότητα για τη νίκη, ευτύχησε να προηγηθεί με το πλασέ του Μιραλάς από την ασίστ του Ιμπαγάσα σε φάση δουλεμένη στην προπόνηση, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει με ένα δεύτερο γκολ την ανωτερότητά του διότι ο Καλόπουλος που οι άλλοι κράζουν: Ανακάλυψε φάουλ του Αβραάμ στον Σισε στο 18 όταν ο αμυντικός του Ολυμπιακού έφευγε μόνος του. Το ίδιο έκανε στο 28 με τον Μιραλάς τετ-α-τετ, καθώς θυμήθηκε να σφυρίξει φάουλ στη σέντρα υπέρ του...Ολυμπιακού. Και το ίδιο στο 31 όταν χρέωσε με ανύπαρκτο φάουλ τον εφορμούντα Μιραλάς.

Αντί να συνεχίσει έτσι, όμως, η ομάδα κάθισε πάνω στο 1-0 και στο δεύτερο ημίχρονο έχασε τον έλεγχο του αγώνα. Δέχθηκε το γκολ από το φάουλ του Λέτο, με τον Πάρντο να αιφνιδιάζεται, αλλά ευτυχώς δεν θόλωσε. Απείλησε με τον Ριέρα, πήγε για το 2-1 αλλά και για το 1-1 που στο φινάλε έδινε πάλι τίτλο. Γλίτωσε σε 1-2 περιπτώσεις, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Τζιμπούρ στο 79 αλλά στο τέλος ο Ράφικ έβαλε ιστορική σφραγίδα στον 38ο τίτλο.

Ο Ολυμπιακός κράτησε το αήττητο στην έδρα του, πάει για το μεγάλο ρεκόρ και τους έστειλε για φέτος  μια για πάντα αδιάβαστους.

Η ουσία είναι ότι το πήραμε!

http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons