OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Oργανωμένη υστερία κατά του Μαρινάκη...

Σύμπαν το πράσινο αλλά και το αντικειμενικό αντι-Ολυμπιακό μπλοκ έχει εξαπολύσει από το Σάββατο άθλια επίθεση σε βάρος του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πέραν της εμετικής ανακοίνωσης του Παναθηναϊκού που θα έπρεπε να είχε ήδη προκαλέσει την επέμβαση της αθλητικής δικαιοσύνης, έχει ξεσπάσει μία ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον του κ. Μαρινάκη, ο οποίος εγκαλείται για όσα έγιναν το Σάββατο στο Καραϊσκάκη.

Κατηγορούν έναν άνθρωπο που έχει βάλει μέσα σε λίγους μήνες δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό και που με ενέργειές του έφερε τεράστιες χορηγίες σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο και μάλιστα σε τραγική οικονομική συγκυρία για τη χώρα.

Βάζουν στο στόχαστρο έναν παράγοντα που ασχολείται από το πρωί μέχρι το βράδυ με τον Ολυμπιακό και το ποδόσφαιρο, επειδή ήταν παρών την ώρα των προκλήσεων των παικτών του Παναθηναϊκού και απάντησε στους λεονταρισμούς τους μέσα στο Καραϊσκάκη.

Ξεχνούν ότι ο κ. Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός ευθέως και δημοσίως καταδίκασε το λάθος της διαιτησίας και τόνισε ότι κακώς μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο μετά το ματς οπαδοί της ομάδας.

Σκοπίμως αποκρύπτουν όλες τις προσωπικές κινήσεις που έχει κάνει από την αρχή της θητείας του ο κ. Μαρινάκης προκειμένου να καταπολεμηθεί η βία. Ακόμη και οι ίδιοι που τις υμνούσαν, τώρα μπαίνουν στο τριπάκι της κατακραυγής, μαριονέτες του γνωστού συστήματος και του μένους κατά του Θρύλου.

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης είναι ΕΔΩ για τον Ολυμπιακό. Τον οδηγεί από την πρώτη του χρονιά στο τιμόνι, στην κατάκτηση του τίτλου. Αλλά και έχει αποδείξει σε κάθε τόνο ότι εργάζεται νυχθημερόν όχι μόνο για την επιστροφή του Ολυμπιακού στους θριάμβους, αλλά και για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 
http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons