OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Αξίζαμε τη νίκη

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη μέσα στη Βαλένθια, ενώ από την πλευρά του ο Σβέτισλαβ Πέσιτς σχολίασε πως οι ερυθρόλευκοι έκαναν το καλύτερο τους ματς μέσα στην χρονιά.

Μετά το τέλος του αγώνα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, σχολίασε πως οι ερυθρόλευκοι άξιζαν τη νίκη, ενώ ο τεχνικός της Βαλένθια, Σβέτισλαβ Πέσιτς, τόνισε πως οι Πειραιώτες, ίσως, έκαναν το καλύτερο τους ματς μέσα στην σεζόν.

 Ντούσαν Ίβκοβιτς: "Έγινε ένα πολύ σκληρό και έντονο παιχνίδι. Ήταν μια επίδειξη καλού μπάσκετ. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δώσαμε επιθετικά ριμπάουντ στη Βαλένθια, αλλά μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Μια κρίσιμη στιγμή για την ομάδα μου ήταν η δεύτερη περίοδος, όταν κερδίζαμε με εννέα πόντους και αντέδρασε η Βαλένθια, δεν πήρα τάιμ άουτ γιατί περίμενα το τεχνικό. Μετά το ματς κόντρα στην Ουλκέρ έχουμε παίξει αρκετά καλά. Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη

Οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Νομίζω ότι ήμασταν έτοιμοι μετά τα προβλήματα του Βασιλόπουλου και την έκπληξη με τον Κέσελ και τον Χαλπερίν. Νομίζω ότι ο Πελεκάνος μας βοήθησε για μερικά λεπτά. Ο Τζαμόν που παίζει στην Ευρωλίγκα ήταν αρκετά καλός και δεν πρόκειται για τόσο σοβαρούς τραυματισμούς και τους περιμένω πίσω".

Σβέτισλαβ Πέσιτς: "Ο Ολυμπιακός έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ίσως το καλύτερο της σεζόν. Δεν είναι εύκολο για μας να κερδίσουμε. Θέλαμε να κερδίσουμε. Το πρόβλημά μας ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ του αντιπάλου μας και το ότι παρουσιαστήκαμε διστακτικοί στις επιθέσεις πέντε εναντίον πέντε. Στο μπάσκετ, όπως και στο μποξ, ακολουθείς την πρώτη σου απόφαση και ελπίζεις ότι αυτή θα είναι καλύτερη. Πετύχαμε 21 πόντους στον αιφνιδιασμό, αυτό είναι πολύ θετικό, όπως και οι 18 πόντοι που είχαμε από επιθετικά ριμπάουντ. Είχαμε κάποια καλά στατιστικά και ακόμα και αυτό είναι θετικό για μια ομάδα, όπως η δική μας. Πρέπει να μάθουμε και να δουλέψουμε για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε μια ομάδα τέτοιου επιπέδου".


Για τη διαιτησία, σχολίασε: "Δεν μου αρέσει να μιλώ. Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός με μια άμυνα που μας δυσκόλεψε σε όλο το ματς. Δεν μπορώ να πω ότι ο αντίπαλος μας κέρδισε λόγω των διαιτητών. Υπήρχε σεβασμός στον Ολυμπιακό, αν και εμείς παίζουμε αρκετό καιρό σε αυτό το επίπεδο θα υπάρχει σεβασμός και για μας".

Αν περιμένει βοήθεια από τον Ολυμπιακό για την πρόκριση με νίκη επί της Φενέρ: "Ο Ολυμπιακός είναι μια σοβαρή ομάδα και δεν μπορεί να υπάρχει αμφισβήτηση για το ότι ο Ολυμπιακός όπως όλες οι ομάδες έχουν την φιλοσοφία να κερδίσουν. Για μας το σημαντικό είναι η Ζαλγκίρις. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει για να είναι πρώτος".

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons