OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

2-1=+10=38ο!

Η εξίσωση είναι απλή! Είναι για αδύναμους λύτες. Είναι για παιδάκια του δημοτικού. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής και θα ήταν ακόμη κι αν μετρούσε το γκολ του Κατσουράνη. Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό για μία ακόμη φορά και θα τον νικούσε πιο εύκολα εάν στο πρώτο ημίχρονο ο Καλόπουλος (ο ίδιος Καλόπουλος για τον οποίο ουρλιάζει το σύμπαν) δεν έκοβε τρεις επιθέσεις για γκολ με ανύπαρκτα φάουλ.


Για την έκρηξη των πάντων σε βάρος του Ολυμπιακού σχετικά με την απόφαση στη φάση του Κατσουράνη, θα χρειαστεί να γίνει πάλι μεγάλη κουβέντα. Και θα πρέπει ο κόσμος του Ολυμπιακού να είναι σίγουρος ότι όλη η προπαγάνδα που ήδη έχει στηθεί και θα κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες, θα έχει ισχυρότατες άμυνες από την κόκκινη πλευρά.


Απόψε, το πιο σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη χωρίς να είναι σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι καλύτερος από τον αντίπαλό του. Στη μεγαλύτερη διάρκεια ήταν. Αλλά μετά το γκολ του Μιραλάς έχασε πολύ χρόνο όσον αφορά στη διαχείριση του αγώνα. Θα μπορούσε να είχε συνεχίσει την πίεση, να δώσει περισσότερο χώρο και να παίξει το παιχνίδι της κόντρας για να τελειώσει το ματς.


Δεν το έκανε και έδωσε δικαιώματα στον Παναθηναϊκό να ισοφαρίσει και να φωνάζει. Δεν είχε κάποιους από τους σημαντικούς παίκτες του σε καλή μέρα, όπως τον Φουστέρ, είχε όμως αρκετούς άλλους έτοιμους να δώσουν λύσεις. Όπως τον Μιραλάς που έπαιξε σαν τον Μιραλάς του πρώτου γύρου, όπως τον Ζαϊρί που μπήκε και έδωσε άλλη επιθετική πνοή, όπως τον Τζιμπούρ που έγραψε την ιστορία του ντέρμπι με το γκολ στο φινάλε.


Αυτός ο ίδιος Τζιμπούρ που για πολλούς θα έπρεπε να αντικατασταθεί αντί για τον Μιραλάς στο 78, αλλά ο Βαλβέρδε δικαιώθηκε για την έμνευση εκ του αποτελέσματος.


Εν κατακλείδι, ο Ολυμπιακός διακινδύνευσε να χάσει ένα δικό του παιχνίδι επειδή δεν είχε σωστή αντίδραση μετά το 1-0, αλλά ειδικά επειδή μετά το 1-1 δεν σκέφτηκε πως ακόμη κι αυτό το αποτέλεσμα του έδινε τον τίτλο. Το γλυκό τέλος του αγώνα ήταν για όλους μας απολαυστικό, ωστόσο μόλις ηρεμήσουν τα πνεύματα θα έχουμε την ευκαιρία και την υποχρέωση να αναλύσουμε τον αγώνα με περισσότερη προσοχή και με διδάγματα για τη συνέχεια.


Προς το παρόν, ας πανηγυρίσουμε τον 38ο τίτλο, στην πιο απλή εξίσωση που λύθηκε ποτέ!
 
http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons