OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Οι ειδικοί ρόλοι του Βαλβέρδε...

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ένα λόγο παραπάνω για να πάρει το ντέρμπι του Σαββάτου και γι' αυτό μιλάει συνεχώς με ορισμένους παίκτες στους οποίους θα αναθέσει συγκεκριμένους ρόλους.
Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι μία καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να πετύχει δυο στόχους. Πρώτον να καθαρίσει την υπόθεση πρωτάθλημα με νίκη και δεύτερον να κερδίσει τον Παναθηναϊκό δείχνοντας πως παίζει μπάλα και στα ντέρμπι.

Αυτό το γνωρίζει καλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε και γι' αυτό τις τελευταίες δυο ημέρες έχει πολλά τετ α τετ με τους παίκτες του, στους οποίος δίνει συγκεκριμένες οδηγίες για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Την Πέμπτη το απόγευμα ο Ισπανός τεχνικός μίλησε από κοντά με τον Όλοφ Μέλμπεργκ και ζήτησε να μάθει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Σουηδός αμυντικός, ο οποίος η αλήθεια είναι πως δεν έχει φτάσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης φέτος.

Η λογική λέει πως πάνω στον Σισέ θα πέσει ο γρήγορος Παπαδόπουλος, όμως ο Βαλβέρδε θέλει ο Μέλμπεργκ να καλύπτει τον Έλληνα μπακ και να πηγαίνει πάνω στον Γάλλο στα στημένα, αφού είναι ο καλύτερος από την τετράδα στην άμυνα.

Εκτός του Σουηδού ο Βαλβέρδε μίλησε και με τον Κέβιν Μιραλάς, στον οποίο τόνισε πως περιμένει από αυτόν να γίνει πιο ομαδικός και να συμμετέχει περισσότερο στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Ισπανός τεχνικός είχε συζητήσεις και με τους Μοντεστό, Ιμπαγάσα που θα επωμιστούν το ανασταλτικό κομμάτι και όπως είναι λογικό θέλουν αρκετή δουλειά ενόψει ενός ντέρμπι.

 http://www.sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons