OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Τα είπαν Μαρινάκης-Νικητιάδης...

Συνάντηση με τον Υφυπουργό πολιτισμού και τουρισμού Γιώργος Νικητιάδη είχε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης την Τετάρτη αλλά και οι εκπρόσωποι του ΠΑΟ, Δημήτρης Γόντικας και Τζόνι Βεκρής με αφορμή όσα έγιναν στο ντέρμπι. Από πλευράς πολιτείας ζητήθηκε να πέσουν οι τόνοι γενικώς μετά τα όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα ομαλά, ενώ τονίστηκε ότι πρέπει να ελεγχθούν οι οπαδοί των δύο ομάδων.

Μετά τις συναντήσεις, ο κύριος Νικητιάδης, δήλωσε :

  «Είναι ευνόητο η ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού – Τουρισμού να έχει την αρμοδιότητα για τα θέματα αθλητισμού και στοχεύει πάντα στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Στόχος μας παράλληλα, είναι η απονομή δικαιοσύνης ειδικά μετά τα τελευταία επεισόδια, που έχει ξεσηκώσει μεγάλη μερίδα των φίλαθλου κόσμου. Σε αυτή τη κατεύθυνση, ζήτησαμε και συναντήθηκα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, το κύριο Μαρινάκη και τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκου, κύριο Γόντικα ο οποίος συνοδευόταν απο τον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκου, τον κύριο Βεκρή.

Αυτό που ζητήσαμε με τον κύριο Γερουλάνο, είναι να ετοιμάσουν κάποιο σχέδιο οι διοικήσεις των δύο ομάδων ούτως ώστε να λήξει ομάλα το φετινό πρωτάθλημα χωρίς εμφάνιση βίαιων φαινομένων.

Ο κύριος Μαρινάκης, μιας και είχε προηγήθει το Δ.Σ του Ολυμπιακού, μας έφερε κάποια σχέδια με κάποιους άξονες που σκοπεύει να κινηθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Παραλλήλως,δήλωσε ότι είναι έτοιμος να ακούσει οποιεσδήποτε προτάσεις υποβληθούν από την πολιτεία προς αυτή την κατεύθυνση, ωστέ να διεξαχθεί ομαλά το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο κύριος Γόντικας με τη σειρά του, δεσμεύτηκε οτι θα φτιάξουν ένα σχεδιασμό το οποίο θα παραδώσουν το συντομότερο δυνατόν στα χέρια μας σε αυτήν ακριβώς τη κατεύθυνση.

Παράλληλα, πρέπει να πω οτι ο κ. Γερουλάνος κι έγω, συναντηθηκαμε εχτές με την ΕΠΟ, με τον κύριο Πιλάβιο, με τον ΟΠΑΠ αλλά και την ΕΡΤ κι έτσι έγινε ένας κύκλος επαφών, προκειμένουν  να διασφαλιστούν τα όσα είπαμε.
Τονίζω όμως, οτι για να γίνουν όλα αυτά, χρειάζεται συνεχεια, μια συνέπεια και αυστηρότητα την οποια ζητάμε εμείς απ όλους. Ειναι ο μοναδικός τρόπος για να μπορούμε να μιλάμε για ένα υγιές ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.»
 
 http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons