OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Tώρα θα δείξετε ποιοι πραγματικά είστε…

Tώρα θα δείξετε ποιοι πραγματικά είστε…

Έτσι ακριβώς όπως σας τα λέω, βαζελάκια μου. Τώρα θα μας δείξετε το πραγματικό σας πρόσωπο. Τώρα θα αφήσετε όλη την Ελλάδα να δει ποιος είναι ο πραγματικός εγκληματίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ποιος είναι ο πραγματικός κατεδαφιστής του ελληνικού αθλητισμού.

Από το Σάββατο και μετά βρίσκεστε σε έναν πρωτοφανή παροξυσμό και κανείς δεν παρεμβαίνει, κανείς δεν τολμάει να σας αγγίξει μην τυχόν και μπει εμπόδιο στο «δίκαιο» μένος κατά του «κακού» Ολυμπιακού.

Θυμάστε μήπως να έχει βιώσει η χώρα τόσο οργανωμένο κύμα οπαδικής τρομοκρατίας; Επιθέσεις στην κρατική τηλεόραση, επιθέσεις σε διαιτητές και επόπτες, επιθέσεις σε σπίτια παικτών, επιθέσεις στα γραφεία της διοργανώτριας Αρχής του πρωταθλήματος, δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να επέμβει κάποιος;

Από πότε τα παράπονα για έναν αγώνα μπορούν να δικαιολογήσουν την ολική εισβολή οπαδικής αμυαλοσύνης σε κάθε έκφραση της ελληνικής κοινωνικής ζωής;

Και γιατί δεν απαντάει ούτε ένας από εσάς για το σοβαρό πρόβλημα επιλεκτικής μνήμης που έχετε; Ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι είστε που αδικηθήκατε. Γιατί ναι, το είπε ο Θρύλος και επίσημα, έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Κατσουράνη.

Και; Θα άλλαζε κάτι; Ουσιαστικά; Πραγματικά; Μήπως έχετε μονοπώλιο στην αδικία; Δεν έχετε ευνοηθεί; Ποτέ;

Έστω κι έτσι, σε περίπτωση που το ξεχάσατε –επειδή εξυπηρετεί τον Άγιο Σισέ και την ενορία του– το πρωτάθλημα δεν το χάσατε το Σάββατο. Το χάσατε εδώ και πόσους μήνες, όταν η ανικανότητά σας να υποτάξετε μέτριες ομάδες σας άφησαν επτά πόντους πίσω από τον Θρύλο.

Ούτε δύο ούτε τρεις. Επτά.

Κι όμως για εσάς, όλα αυτά δικαιολογούν απόλυτα τη μαζική σας επίθεση στους πολλαπλούς σας στόχους.

Γιατί πάντα αυτοί ήσασταν.

Αλλά η ουσία δεν αλλάζει.

Εδώ είναι Πειραιάς, βαζέλια μου.

Καλή χώνεψη. 

http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons