OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Μετρώντας αντίστροφα…

Μετρώντας αντίστροφα…
Τα… παραθυρλάκια μετράνε αντίστροφα για την έναρξη της… φιέστας και σας μεταφέρουν όλο το παρασκήνιο του ποδοσφαιρικού και μη Ολυμπιακού ενόψει του μεγάλου αγώνα στο Καραϊσκάκη!

Το θέλει πολύ ο Ριέρα
Πολύ έντονα ζει το αυριανό ντέρμπι του Θρύλου με τον Παναθηναϊκό ο Άλμπερτ Ριέρα. Ο Ισπανός μέσος του Ολυμπιακού είναι γεννημένος για τα μεγάλα παιχνίδια και ψάχνει να δώσει απαντήσεις προς τους διάφορους επικριτές του. Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ γνωρίζει πολύ καλά ότι από την δική ου απόδοση θα εξαρτηθούν πολλά σε ό,τι αφορά την έκβαση της αναμέτρησης και δείχνει αποφασισμένος να οδηγήσει τον Θρύλο σε μία εμφαντική νίκη, που θα κλείσει μια και καλή τα πράσινα στοματάκια, που έχουν ανοίξει πολύ τελευταία…

Να διευρύνει το σερί
Στην… τσίτα βρίσκεται ο Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός άσος του Θρύλου, ο οποίος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό Βόλου, Skoda Ξάνθη και Άρη έχει χαρίσει προσωπικούς βαθμούς με τα καθοριστικής σημασίας γκολ, που έχει πετύχει, θέλει όσο τίποτε άλλο να διευρύνει το εντυπωσιακό του σερί κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο πρώην μεσοεπιθετικός της Βιγιαρεάλ, ο οποίος με τις εμφανίσεις του έχει κερδίσει τους πάντες στον Ολυμπιακό, βλέπει το αυριανό ντέρμπι ωε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να καθιερωθεί στην συνείδηση όλων στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο με γκολ επί των πρασίνων, το οποίο θα ισοδυναμεί με τίτλο…


Ελεήστε…
Διαβάζουμε πως αντιπροσωπεία των φίλων του Παναθηναϊκού, βρέθηκε στα σπίτια(!) των Σισέ, Γκοβού και Σιμάο για να ζητήσουν, λέει, το «διπλό» μέσα στο Καραϊσκάκη. Από τους «πράσινους» τα έχουμε δει όλα τον τελευταίο καιρό, όμως η απέλπιδα προσπάθεια των οπαδών να τους… ευαισθητοποιήσουν και κατ’οίκον θυμίζει περισσότερο… έρανο αγάπης!


Σώζουν τα sms;!
Περισσότερα από 24.000 μηνύματα στάλθηκαν την πρώτη μέρα της διαδικασίας για τη σωτηρία του Ερασιτέχνη και συγκεντρώθηκε το πρώτο ποσό. Μπορούν όμως άραγε μερικές (έστω και εκατοντάδες) χιλιάδες sms να σώσουν(!) τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού; Κι αν ναι, για πόσο άραγε θα κρατήσει αυτή η οικονομική ανάσα; Μήπως θα έπρεπε να υπάρξει ένα πιο… ψαγμένο οικονομικό και επενδυτικό πλάνο για τον Ερασιτέχνη ή μήπως αυτή η προσπάθεια που μοιάζει τουλάχιστον αβέβαιη είναι και η ύστατη λύση;


Διώχνει τη «ρετσινιά»
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζει και αναπνέει για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει πάση θυσία να κερδίσει τους «πράσινους» στο Ναό, κάτι που αποδεικνύεται και από την ομιλία του προς τους παίκτες του, προτρέποντας τους να ζητήσουν επίμονα το γκολ. Ο Βάσκος δείχνει να θέλει τη νίκη και για ακόμα ένα λόγο, αφού θέλει να διώξει από πάνω του τη «ρετσινιά» που πάνε να του χρεώσουν κάποιοι ότι δεν κερδίζει τα ντέρμπι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά τη νίκη επί του Άρη, όπου έδειξε τα πρώτα δείγματα, το Σάββατο το βράδυ θα κλείσει και τα υπόλοιπα στόματα των επικριτών του.


Χρωστάει... κάτι!
Μπορεί ο Κέβιν Μιραλάς να είχε σκοράρει στον αγώνα του πρώτου γύρου με τον Παναθηναϊκό όμως η νίκη για τον Θρύλο δεν ήρθε. Τώρα ο Βέλγος θεωρεί πως... χρωστάει κάτι στον αιώνιο αντίπαλο. Όπως σχολίαζε ο ίδιος θέλει όσο τίποτα να σκοράρει το Σάββατο αλλά κυρίως να δει την ομάδα του να φεύγει νικήτρια από το γήπεδο.


Τα καμπανάκια του Βαλβέρδε...
Έχει... μαλλιάσει η γλώσσα του Ισπανού τεχνικού της ομάδας μας, Ερνέστο Βαλβέρδε, να μιλάει για την επικινδυνότητα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Βάσκος δεν θέλει με τίποτα να δει τους παίκτες του να χάνουν την συγκέντρωσή τους και την προσοχή τους. Κάθε τόσο ξεκαθαρίζει πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο ο Σισέ και πως πρέπει να αντιμετωπίζονται όλοι οι παίκτες του με μεγάλη σοβαρότητα.


Περιμένουν πολλά από τον τρομοκράτη!
Στο λιμάνι έχουν μεγάλες προσδοκίες από τον Ραφίκ Τζιμπούρ για την... μάχη με τον Παναθηναϊκό. Τόσο το τεχνικό τιμ όσο και οι ιθύνοντες της ομάδας θεωρούν πως ο Γαλλοαλγερινός είναι σε θέση να... τρομοκρατήσει την αντίπαλη άμυνα αλλά και να σκοράρει!


Η επιστροφή του Αλέξη…
«Είναι ντροπή. Αυτά που έγιναν, ξεπερνούν κάθε όριο. Θέλουμε όλοι να κάνουμε καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, όσο γίνονται τέτοιες ακρότητες, πάντα από την ίδια ομάδα. Με σημάδευαν με αεροβόλο και με κροτίδες». Τάδε έφη Αλέξης Τζόρβας μετά τα 2…τεμάχια που άρπαξε από τον «πίστολέρο» Κώστα Μήτρογλου κατά τη διάρκεια του περσινού ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Αλέξης, λοιπόν, 1 χρόνο και σχεδόν 3 μήνες μετά (29/11/2009 διεξήχθη το ντέρμπι του πρώτου γύρου της περσινής σεζόν) επιστρέφει στον τόπο του… εγκλήματος. Τα μαντάτα από τη μία είναι καλά για τον Αλέξη, αφού από το αυριανό ντέρμπι θα απουσιάζει ο Κώστας ο Μήτρογλου με το πολυβόλο του (βέβαια, δεν ξέχασε να τον… κραφώσει με τον Πανιώνιο). Από την άλλη, όμως, κανονικά το «παρών» θα δώσει κάποιος άλλος που ακούει στο όνομα… Κέβιν Μιραλάς! Αλέξη, καλώς να έρθεις, ο Κέβιν σε περιμένει….


Αυτό που ονειρεύεται μια ζωή!
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το λέει κάθε μέρα στους συνεργάτες του και στο κοντινό του περιβάλλον. Θέλει νίκη ο άνθρωπος απέναντι στον Παναθηναϊκό για να γίνει έτσι πιο γλυκιά η κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος του Θρύλου αλλά να έχει να... λέει πως στην πρώτη του σεζόν ως ηγέτης του συλλόγου κατάφερε να κάνει φιέστα με αντίπαλο τον «Αιώνιο» αντίπαλο! Του ρίχνει κανείς άδικο;



http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons