OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

14 είπαν «όχι» στην πρόταση μομφής

14 είπαν "όχι" στην πρόταση μομφής του ΠΑΟ κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο ΔΣ της λίγκας. 
 
O Παναθηναϊκός κατέθεσε από την Πέμπτη την πρόταση μομφής κατά του προέδρου, αλλά δεν του πέρασε αυτό που ήθελε, αφού η πλειοψηφία των ομάδων, με μοναδική εξαίρεση την ΑΕΚ και τον Άρη, δεν ψήφισαν υπέρ της πρότασης των "πράσινων" που αποχώρησαν από τη συνεδρίαση.

8 ψήφισαν κατά στη συνεδρίαση, άλλες 5 ομάδες έριξαν λευκό, το ίδιο έπραξε και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, και μόνο 3 θετικές ψήφοι υπήρχαν υπέρ της πρότασης, αυτοί που αναφέρονται παραπάνω.

Ο Ολυμπιακός νίκησε και στη μάχη της λίγκας τους αντιπάλους του, που ήθελαν να φύγει από την προεδρία της διοργανώτριας αρχής ο πρόεδρος του Θρύλου.

Έκαναν τόσο ντόρο και θέλησαν να περάσουν την πρότασή τους, αλλά οι μόνοι που ακολούθησαν ήταν ο Άρης και η ΑΕΚ. Καμία έκπληξη.

Από όλες τις υπόλοιπες ομάδες καμία δεν ακολούθησε τον ΠΑΟ και αυτό αποτυπώνει την πραγματική διάσταση των πραγμάτων. Για αυτό είναι μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού.

Αντίθετοι ήταν οι εκπρόσωποι των Πανσερραϊκού, Ηρακλή, Κέρκυρας, Ολυμπιακού Βόλου, Πανιώνιου, Ατρόμητου και Εργοτέλη, ενώ λευκό ψήφισαν οι ΠΑΟΚ, Καβάλα, Αστέρας Τρίπολης, Λάρισα, Ξάνθη, αλλά και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στο Δ. Σ. της λίγκας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons