OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Δελτίο Τύπου απο Π.Α.Ε. Ολυμπιακός...28/02/11

Προπόνηση...

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 11:00. Όσοι αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια ή στο  μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον Πανιώνιο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Σε εξέταση (μαγνητική τομογραφία) θα υποβληθούν σήμερα, στο Θεραπευτήριο Metropolitan, οι Μέλμπεργκ και Ρ. Μπράβο, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζουν και να καθοριστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας τους.

Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Τετάρτη με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30.


Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Ραούλ Μπράβο και Όλοφ Μέλμπεργκ υποβλήθηκαν σήμερα, στο θεραπευτήριο Metropolitan,  σε μαγνητική τομογραφία.

Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ότι ο Ρ. Μπράβο έχει υποστεί μια πρώτου βαθμού μυϊκή ρήξη στον αριστερό δικέφαλο μηριαίου και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα περίπου δεκαπέντε ημερών.

Ο Μέλμπεργκ έχει μια διάταση στον λαγονοψοίτη μυ και το αν θα είναι στην διάθεση του προπονητή της ομάδας μας για τον αγώνα της Κυριακής (6/3) με τον Εργοτέλη, θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποκατάστασής του.

http://www.olympiacos.org



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons