OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Πώς την έχουν δει και το παίζουν αισιόδοξοι...

Πώς την έχουν δει και το παίζουν αισιόδοξοι;
Μέσα σε 24 ώρες ο κόσμος του ΘΡΥΛΟΥ έστειλε 20.000 μηνύματα στο 54080 για την οικονομική ενίσχυση του ερασιτέχνη. Αν αναλογιστούμε ότι οι απέναντι μέσα σε τρεις μήνες έχουν 30.000 ο κόσμος μας θα αποδείξει την τεράστια διαφορά που έχουμε σε οποιαδήποτε σύγκριση.

Σκοπός μας βέβαια δεν είναι ο ανταγωνισμός αλλά η σωτηρία και η βιωσιμότητα των ερασιτεχνικών τιμημάτων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μέσα από προγραμματισμένες ενέργειες που είμαι βέβαιος ότι με την συμμετοχή του κόσμου θα τον πετύχουμε.

Προς το παρόν συνεχίζουμε να στέλνουμε μηνύματα κάθε μέρα (όσα μπορεί ο καθένας) αναμένοντας και το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις.
Για το αυριανό παιχνίδι περιμένω τον ΘΡΥΛΟ να παίξει τη μπάλα που ξέρει με σοβαρότητα και πάθος. Δεν μπορώ να καταλάβω από πού πηγάζει η όποια αισιοδοξία παρουσιάζει ο αντίπαλος απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει χάσει βαθμό στην έδρα της και διατηρεί ένα σερί δέκα νικών.

Εκτός αυτού στα τελευταία 16 παιχνίδια στο Καραϊσκάκης έχει μόνο μια τυχερή νίκη σε ένα παιχνίδι αδιάφορο και με την διαφορά να είναι στους 11 βαθμούς. Το μόνο που θα με ανησυχούσε θα ήταν αν το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μας όλη την διάρκεια της εβδομάδας ήταν πανηγυρικό, κάτι που το έχουμε πληρώσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Είναι καθήκον μας να βοηθήσουμε την ομάδα να πιάσει ρυθμό και να μην τσιμπήσουμε σε ενδεχόμενες προκλήσεις. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι με υπομονή και πίστη όπως κάνουμε πάντα.
Είναι καθήκον βέβαια και του διαιτητή να εφαρμόσει τους κανονισμούς και να προστατεύσει το ποδόσφαιρο που πάντα το κακοποιούν οι αντίπαλοι του ΘΡΥΛΟΥ μήπως κερδίσουν κάτι με τις διακοπές και τις καθυστερήσεις.

ΥΓ. Χίλια μπράβο στην ομάδα μπάσκετ που για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε χαρακτήρα σε μια δύσκολη έδρα.

Συντάκτης: Ακης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons