OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Δελτίο Τύπου απο Π.Α.Ε. Ολυμπιακός...18/02/11

Δελτίο Τύπου...

Με την προπόνηση που θα γίνει σήμερα στις 19:00, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό (Σάββατο 19/2, 19:30) αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθούν από τον προπονητή της ομάδας μας, Ερνέστο Βαλβέρδε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, τα μέλη της οποίας θα αποσυρθούν στον ξενώνα των εγκαταστάσεων του Αθλητικού Κέντρου.



Βαγγέλης Μαρινάκης: Νίκη για να γράψετε ιστορία....

 Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο Σωκράτη Κομινάκη, το Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αφού πρώτα είχε μια ολιγόλεπτη συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας μας, Ερνέστο Βαλβέρδε, μίλησε στους παίκτες ζητώντας τους να κερδίσουν το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και να γράψουν ιστορία, πετυχαίνοντας 15 νίκες στα δεκαπέντε εντός έδρας παιχνίδια του Πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα ο κ. Μαρινάκης, τόνισε:

«Βλέπω στα πρόσωπά σας καλύτερη διάθεση από την περασμένη εβδομάδα. Χαρήκαμε όλοι τη νίκη επί του Αρη. Αποδείξατε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα σε καυτή έδρα και με κακή διαιτησία.

Αύριο δεν έχουμε άγχος. Αγχος έχουν οι άλλοι. Παίξτε δυνατά να τελειώσουμε. Να κλείσετε πολλά στόματα που μιλούν αδικαιολόγητα.

Εσείς μου αφιερώσατε τη νίκη επί του Αρη. Τώρα θέλω δέκα φορές περισσότερο να αφιερώσετε τη νίκη στον κόσμο.

Δεν πρέπει να παρασυρθείτε από οποιαδήποτε πρόκληση των αντιπάλων. Ξέρετε τη δουλειά σας, είστε επαγγελματίες και να γνωρίζετε ότι στο καυτό Καραϊσκάκη και με την μπάλα που παίζετε, ούτε οι διαιτητές μπορούν να μας σταματήσουν.

Μέχρι σήμερα έχετε κερδίσει όλα τα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη. Αύριο έχουμε το πιο σημαντικό. Κερδίστε το για να γράψετε ιστορία με 15 νίκες σε δεκαπέντε παιχνίδια. Βλέπω πολλούς ηγέτες εδώ, στο χέρι σας είναι να γράψετε ιστορία.

Δεν θα σας πω τίποτα για πριμ σήμερα. Θέλω μόνο να δώσετε αύριο, εσείς το πριμ στον κόσμο μας με την απόδοσή σας. Και μετά θα τα πούμε.»

http://www.olympiacos.org

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons