OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Μεμονωμένο περιστατικό

Ο Ολυμπιακός απολογήθηκε για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" και ζήτησαν να μην τιμωρηθεί η έδρα της ομάδας καθώς επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατιικό και όχι ευρείας κλίμακας επεισόδια.Η απολογία των ερυθρολεύκων ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League ήταν μαραθώνια.
Aναφέρθηκαν σε συγκεκριμένα δεδικασμένα για τα οποία επιβλήθηκε μία αγωνιστική τιμωρίας της έδρας και τα οποία αφορούσαν πολύ μεγαλύτερης έκτασης επεισόδια. Την ίδια ώρα ζήτησαν να μην τιμωρηθεί η έδρα της ομάδας καθώς επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατιικό με την ειβολή των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα και όχι ευρείας κλίμακας επεισόδια.
Να σημειώσουμε ότι, κατά τη διάρκεια της απολογίας, προβλήθηκαν μεταξύ άλλων βίντεο με τον Σισέ τον οποίο προστατεύουν άνθρωποι των γηπεδούχων κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο προς τη φυσούνα, με τον Τζόρβα που αποχωρεί με συνοδεία, ενώ κατέθεσε ως μάρτυρας και ο Δ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης.
"Αρκετοί φίλαθλοι εισέβαλαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν. Προσπαθήσαμε να οδηγήσουμε γρήγορα τους παίκτες του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια. Δεν ήταν υποχρεωμένοι να τρέξουν, αλλά δεν έδειξαν και ιδιαίτερη διάθεση να φύγουν", είπε αρχικά ο Γιάννης Μώραλης και συμπλήρωσε: "Δεν βοήθησαν ώστε να μη γίνουν αυτά που έγιναν. Η είσοδος των φιλάθλων είναι κατακριτέα, αλλά ήταν κάποιοι μετρημένοι που επιχείρησαν να προπηλακίσουν φραστικά κάποιους παίκτες που είχαν μείνει πίσω. Δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε το συμβάν".
Παράλληλα, οι Πειραιώτες δεν άφησαν ασχολίαστη την περίεργη στάση μερίδας ΜΜΕ τα οποία έχουν τεράστια ευθύνη για την παραποίηση γεγονότων στα οποία βασίστηκε και η πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ.
Η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκα αναμένεται το απόγευμα και ο Ολυμπιακός απειλείται με τιμωρία της έδρας του με 1-2 αγωνιστικές και βαρύ χρηματικό πρόστιμο. Τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια των Πειραιωτών είναι με αντιπάλους τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ.
Σε δηλώσεις του κατά την αποχώρηση του από την Super League ο δικηγόρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Θεόδωρος Γιαννίκος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ποινή για τον Θρύλο θα είναι αντίστοιχη των μεμονωμένων επεισοδίων.
"Δεν μπορώ να προδικάσω τι θα αποφασίσει η επιτροπή. Θεωρώ όμως πως πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο καταδίκασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πιστεύω ότι η ποινή θα είναι αντίστοιχη των μεμονωμένων επεισοδίων".
http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons