OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (19:00, ΝΕΤ)

Οι δύο "αιώνιοι" κοντράρονται για δεύτερη φορά στους φετινούς τελικούς της Α1, με τον Ολυμπιακό να προηγείται 1-0 και να στοχεύει στο διπλό, ενώ τον Παναθηναϊκό να θέλει απόψε (24/5, 19:00, ΝΕΤ) να φέρει τη σειρά στα ίσια μπροστά στους φιλάθλους του στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Οι "πράσινοι", που δεν έχουν χάσει ποτέ μέσα στο σπίτι τους σε τελικούς πρωταθλήματος, θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να ανακόψουν τη... φόρα των Πειραιωτών. Αντίθετα, η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς στοχεύει στο διπλό, που θα την φέρει ένα βήμα από την κατάκτηση του τίτλου και θα επιβεβαιώσει σε όλους ότι... επέστρεψε!

Η διήμερη προετοιμασία του "τριφυλλιού" για τη σημερινή αναμέτρηση περιελάμβανε εκτός από την προπόνηση και πολύ... βιντεοθεραπεία, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αναλύει στους παίκτες του τα λάθη τους και να ζητάει καλύτερο έλεγχο των ριμπάουντ, πιο δυνατή άμυνα και φυσικά πλουραλισμό στο επιθετικό κομμάτι. 

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στο "πράσινο" στρατόπεδο και ο Σέρβος τεχνικός θα έχει όλα τα "όπλα" στην διάθεσή του, ενώ να σημειώσουμε ότι στη χθεσινή προπόνηση το παρών έδωσε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Όσον αφορά τώρα τα λιγοστά εισιτήρια που έχουν απομείνει, προβλέπεται να εξαντληθούν έως την έναρξη του παιχνιδιού και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε ζήτησε κόσμια συμπεριφορά και σεβασμό του αντιπάλου. "Δρακόντεια" θα είναι τα μέτρα ασφαλείας, με αυστηρούς σωματικούς ελέγχους και το προστατευτικό πλέγμα να καλύπτει-όπως πλέον και στο ΣΕΦ-τα 3/4 της κερκίδας. 

Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει το break, σπάζοντας την έδρα των φετινών Κυπελλούχων Ελλάδας και με αυτό τον τρόπο να... καταφέρει δύο δυνατά χτυπήματα στον αντίπαλό του... Αφενός, θα κάνει το 2-0 στη σειρά και πλέον θα κρατάει την τύχη στα χέρια του, έχοντας την ευκαιρία να τελειώσει τους τελικούς στο ΣΕΦ και αφετέρου θα δείξει στους "πράσινους" ότι δεν... αστειεύεται. Οι παίκτες του Ντούντα βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλουν να αξιοποιήσουν τη φόρμα τους, ώστε να αλώσουν το καμίνι του ΟΑΚΑ.

Ο Σέρβος κόουτς θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή για να δει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Έισι Λο, ο οποίος συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της Τετάρτης. Παράλληλα, τη χθεσινή προπόνηση παρακολούθησαν από κοντά ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας, που θέλουν όσο τίποτα άλλο να δουν την ομάδα τους να κερδίζει δεύτερη συνεχόμενη φορά τον Παναθηναϊκό και αργότερα να τον εκθρονίζει και από την Ελλάδα, μετά την Ευρώπη. Ωστόσο, ακόμα και σε περίπτωση που οι Πειραιώτες δεν φύγουν με το διπλό από το Μαρούσι, θα διατηρούν το πάνω χέρι στη σειρά, καθώς έχουν το πλεονέκτημα της έδρας.

* Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Τανατζής, Γκόντας και Πηλοΐδης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons