OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Είμαστε ικανοί να νικήσουμε...

Ο Κάιλ Χάινς μίλησε στο Sport24.gr για το πρώτο βήμα των "ερυθρόλευκων" προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

"Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ δυνατή ομάδα με υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι της και χρειάζεται μεγάλη προσοχή όταν την αντιμετωπίζεις", ανέφερε αρχικά ο Κάιλ Χάινς και συμπλήρωσε στη συνέχεια:

"Πρέπει πάντα να είμαστε συγκεντρωμένοι και επικεντρωμένοι. Στο σημερινό (σ.σ.: χθεσινό) παιχνίδι η αμυντική μας λειτουργία έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο, όπως άλλωστε παίζει από την αρχή της σεζόν".

Στη συνέχεια ο Αμερικανός σέντερ δήλωσε: "Δείξαμε μεγάλη συγκέντρωση και βγάλαμε ενέργεια, φτάνοντας στην πρώτη νίκη στη σειρά των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Τώρα θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το δεύτερο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ".

Τέλος, μίλησε για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν στο ΟΑΚΑ στην δεύτερη αναμέτρηση της σειράς: "Εκεί τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, αλλά εμείς είμαστε ικανοί να νικήσουμε.

Διαθέτουμε την ποιότητα και πλέον δεν έχουμε να αποδείξουμε σε κάποιον κάτι. Ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή μας και δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε αναμέτρηση".




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons