OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Αποθεώνει η Ευρώπη τον Ολυμπιακό...

Πρώτο θέμα στα ευρωπαϊκά Μέσα είναι η κατάκτηση της Euroleague από τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα αρκετές ιστοσελίδες από ευρωπαϊκά ΜΜΕ ασχολούνται με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού από το συγκρότημα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην απίστευτη ανατροπή του Ολυμπιακού στα τελευταία λεπτά του μεγάλου τελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Marca (Ισπανία): «Ο Πρίντεζης ολοκλήρωσε το θαύμα του Ολυμπιακού! Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έκανε πρωταθλητή Ευρώπης τον Ολυμπιακό κάνοντας ανατροπή 19 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο. Το θαύμα είναι γεγονός, με τον Πρίντεζη μαζί με τον Παπανικολάου και Σπανούλη να είναι οι καλύτεροι. Το ρώσικο φαβορί πήρε μία τεράστια απογοήτευση με το τελευταίο δεκάλεπτο να είναι 8-26».

yahoo.com: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία απίστευτη ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 62-61».

Carrierre Dello Sport (Ιταλία): «Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός. Με ένα καλάθι του Πρίντεζη έδωσε τον τίτλο στους Έλληνες. Οι Ρώσοι κατάφεραν να χάσουν προβάδισμα 13 βαθμών».

La Republica (Ιταλία): «Ο Ολυμπιακός με την υπογραφή του Πρίντεζη έκανε την έκπληξη». Από την πλευρά της η La Republica γράφει: «Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κατατροπώθηκε με μπάζερ μπίντερ από τον Ολυμπιακό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons