OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Συνάντηση Μαρινάκη με Πλατινί...

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει ταξιδέψει αυτές τις ημέρες στο Μόναχο για να παρακολουθήσει από κοντά τον αυριανό τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Τσέλσι. Ο ισχυρός άντρας των «ερυθρόλευκων» στο πλαίσιο της καθιερωμένη δεξίωσης της UEFA μίλησε με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί.

Ο Γάλλος πρόεδρος της UEFA, ζήτησε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο στη χώρα μας, ενώ παράλληλα του έδωσε συγχαρητήρια για τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη τη χρονιά που ολοκληρώθηκε τόσο στο Champions League όσο και στο Europa League. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τόνισε πως θα κάνει τα πάντα έτσι ώστε ο Θρύλος να εμφανιστεί το ίδιο αλλά και πιο δυνατός την καινούργια χρονιά στην Ευρώπη!

Παράλληλα ο Μισέλ Πλατινί ρώτησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και για τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας και ο ηγέτης του Ολυμπιακού του τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι βέβαιος ότι οι Έλληνες θα δείξουν ωριμότητα στις επικείμενες εκλογές και όλοι θα δουλέψουμε σκληρά για να σώσουμε τη χώρα. Και μπορούμε και θέλουμε».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons