OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ανανέωσε ο Μέγιερι...

Κάτοικος Πειραιά για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Μπάλας Μέγιερι. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας, ο οποίος διατήρησε για πολλά λεπτά ανέπαφη την εστία του φέτος, προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα του Ολυμπιακού, κάτι που σημαίνει πως έχει την ευκαιρία να δείξει ακόμα περισσότερο τη μεγάλη του αξία.

Σε δηλώσεις του μετά την ανανέωσή του, ο Μέγιερι τόνισε πως θέλει να συνεχίσει να κατακτά πρωταθλήματα, αφού επιθυμεί να ράψει το τέταρτο αστέρι στη φανέλα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στον Ολυμπιακό. Θέλω να συνεχίσω στον ίδιο δρόμο, να κατακτώ Πρωταθλήματα και Κύπελλα με την ομάδα και να τιμάμε το όνομα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη!

Τη νέα χρονιά θα έχουμε κοντά μας τους οπαδούς. Είναι απόλαυση να παίζεις για αυτούς και θέλω και εγώ να τους ζητήσω να στηρίξουν το 4ο αστέρι και να μας βοηθήσουν να το "ράψουμε" στη φανέλα μας», ήταν η δήλωσή του στο www.olympiacos.org.

Όσον αφορά στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού, ήταν η εξής: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, για τα επόμενα 3 χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή Μπάλας Μέγιερι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons