OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση της Θύρας 7 για τα διαρκείας...

Είναι πολύ σημαντικό να μην αλλοιωθεί η κερκίδα μας για να επικρατεί η τρέλα και το πάθος για την ομάδα στον δικό μας χώρο έκφρασης.

Στο απόρθητο κάστρο του Θρύλου, μόνιμη θέση έχουν οι πιστοί του… Αυτοί που δεν ενδιαφέρονται για προπονητή και παίκτες, αλλά ζουν για την ερυθρόλευκη με τον δαφνοστεφανομένο.

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τις θύρες 4-5-6, για νέους και παλαιούς κατόχους.
Για την θύρα 21 η οποία απευθύνεται στους συνδέσμους της επαρχίας, η ανανέωση μπορεί να γίνει από το Στάδιο Καραϊσκάκη ή από τον κατά τόπους σύνδεσμο. Οι νέοι κάτοχοι διαρκείας, θα πρέπει να απευθυνθούν στον σύνδεσμο της περιοχής τους.

Τιμή εισιτηρίου διαρκείας: 280€

Διάθεση: Στάδιο Καραϊσκάκη

Ημέρες/Ώρες: Δευτέρα – Παρασκευή / 10:00 – 17:00

Όλοι οι κάτοχοι διαρκείας πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερα μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Έτσι, στον ίδιο χώρο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας στο Καραϊσκάκη θα λειτουργεί και τμήμα εγγραφής-ανανέωσης μελών. Το ποσό των 60€ που αφορά την συνδρομή μέλους δεν εμπεριέχεται στην τιμή των εισιτηρίων διαρκείας.

Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας με την χρήση πιστωτικής κάρτας, υπάρχει η δυνατότητα δώδεκα άτοκων δόσεων.

Οι ανανεώσεις και οι αγορές μπορούν να γίνουν μέσω του σαιτ του Ολυμπιακού (www.olympiacos.org), τηλεφωνικά στο 210-4800920, μέσω φαξ στο 210-4800981-2 και στην αίθουσα τύπου του Καραϊσκάκη.
Για όσους ανανεώσουν το διαρκείας τους ή είναι νέοι κάτοχοι, υπάρχουν ειδικές προσφορές από τους χορηγούς της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως και δικαίωμα συμμετοχής σε διαγωνισμούς και εκδηλώσεις. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο σαιτ του Ολυμπιακού (www.olympiacos.org)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons