OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Δεν παύει να είναι ένας τελικός...

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τον τελικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να μην είναι το φαβορί, αλλά το ματς με τους Ρώσους δεν παύει να είναι ένας τελικός.

"Ο καθένας έχει τα δικά του γούρια και ειδικά σε τέτοιες συνθήκες τα εφαρμόζει", ανέφερε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ και πρόσθεσε στη συνέχεια πώς ο ρόλος του αουτσάιντερ ταιριάζει στον Ολυμπιακό:

"Να πούμε πάλι τα ίδια; Ότι για ένα ακόμα παιχνίδι δεν είμαστε φαβορί; Ας το συνεχίσουμε έτσι! Ας πούμε ότι είμαστε το αουτσάιντερ, παίζουμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει το τριπλάσιο ή τετραπλάσιο μπάτζετ από εμάς, δεν ξέρω ακριβώς το μέγεθος της διαφοράς... Έχει την πιο σταθερή πορεία στην Ευρωλίγκα μέχρι στιγμής. Σίγουρα είναι το φαβορί, αλλά δεν παύει να είναι ένας τελικός. Ένα παιχνίδι. Θα δείξει...".

Στη συνέχεια δήλωσε: "Πιστεύω δεν έχουμε να κάνουμε κάτι καινούργιο. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε το παιχνίδι που παίξαμε μέχρι τώρα. Το παιχνίδι που μας έχει φτάσει μέχρι εδώ. Θέλω να σταθώ σε ένα θετικό στοιχείο. Και στον ημιτελικό το ίδιο λέγαμε. Τελικά δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτά που θέλαμε πριν από το ματς. Είναι πολύ θετικό, όμως, που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, παίζοντας το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα".

Τέλος, σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να κρατήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κάτω από τους 80 πόντους, τόνισε: "Έχουμε δείξει ότι είμαστε καλοί στην άμυνα και αν μπορέσουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας πιστεύω ότι μπορούμε να τους κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ".


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons