OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Τα "μωρά" του Ντούντα με σπασμένα φρένα...

Τι είναι άραγε τα λάθη στο μπάσκετ; Αποτέλεσμα κουρασμένων ποδιών και μυαλού; Αποτέλεσμα της πιεστικής άμυνας του αντιπάλου; Ο,τι κι αν είναι μαρτυρούν πως η ομάδα που τα έκανε ήταν αδύνατο να πάρει το ματς.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το κεφάλι σκυμμένο από το  ΣΕΦ γιατί οι παίκτες του έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο κι έχαναν τα αμυντικά ριμπάουντ το ένα μετά το άλλο.

Εχασαν επίσης γιατί οι τρεις περιφερειακοί μαύροι του (Σμιθ, Λόγκαν, Σάτο) ήταν για άλλη μια φορά εκτός τόπου και χρόνου.

Ετσι όπως δείχνει το πράγμα το τριφύλλι θα δυσκολευτεί πολύ να στείλει τον Ολυμπιακό για πέμπτο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Ο νεανικός και σφριγηλός πρωταθλητής Ευρώπης θα τον πιέσει αφόρητα μέσα στο ΟΑΚΑ ώστε να τον γονατίσει μέσα στο σπίτι του. Δεν αρκεί το ηρωικό παιχνίδι του αρχηγού Διαμαντίδη και οι εξάρσεις των Καϊμακόγλου, Μπατίστ για να γυρίσει ο τροχός.

Με την επιστροφή του Είσι Λο, ο Ολυμπιακός βρήκε κι άλλη λύση από την περιφέρεια. Ο Ντόρσεϊ εξακολουθεί να παριστάνει με επιτυχία τον τερματοφύλακα κάτω από την κόκκινη ρακέτα κι ο Πρίντεζης να σκοράρει κατά βούληση. Στην υποθετική περίπτωση που οι Παπανικολάου, Γκετσεβίτσιους εξακολουθούν να σουτάρουν με καλά ποσοστά έξω από τα 6,75 τότε ο Ζοτς δεν θα μπορέσει να βρει λύσεις ώστε να ανακόψει τους ερυθρόλευκους.

Από τα μάτια του εξάστερου λείπει η φλόγα. Αυτή που λάμπει στα μάτια των Παπανικολάου, Πρίντεζη και Μάντζαρη σε κάθε πετυχημένη προσπάθεια τους.

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να έχει την ποιότητα. Με τη φλόγα και το πάθος τι γίνεται. Δύσκολα μπορείς να πείσεις μια ομάδα να προσηλωθεί στο γήπεδο όταν οι συντελεστές της γνωρίζουν πως η διοίκηση της έχει ήδη ρίξει τους τίτλους τέλους...

 Γιώργος Χελάκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons