OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Εκτονώθηκε η ένταση…

Δύο ώρες χρειάστηκαν περίπου για να λυθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην Αγία Σοφία μετά την επίθεση που δέχτηκαν φίλοι του Ολυμπιακού από οπαδούς του Παναθηναϊκού. Η ένταση εκτονώθηκε με την παρέμβαση της Αστυνομίας και η Πόλη ήρθε πλέον σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Το χρονικό…

Δυστυχώς το ειρηνικό κλίμα δεν κράτησε στην Πόλη καθώς οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού στην Αγία Σοφία. Περίπου 1000 «πράσινοι» θεώρησαν μαγκιά να κινηθούν εναντίον περίπου 50 φίλων του Ολυμπιακού που είχαν πάει για να επισκεφθούν την Αγία Σοφία, μέσα στους οποίους ήταν και οικογένειες με παιδιά. Το αποτέλεσμα ήταν να επέμβει η αστυνομία και για να προστατεύσει του φίλους των ερυθρόλευκων να τους βάλει μες το ναό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν και για τραυματία.

Απίστευτες σκηνές από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που ρεζίλεψαν την χώρα μας σε όλη την Ευρώπη και έδωσαν την ευκαιρία στους Τούρκους να μας σχολιάζουν αρνητικά και με το γνωστό μίσος. Οι οπαδοί του ΠΑΟ, μαζικά, εκτός από την επίθεση στους λιγοστούς οπαδούς του Ολυμπιακού, μεταξύ των οποίων και ο τραυματίας που φαίνεται στην φωτογραφία, επιτέθηκαν και σε οπαδούς της Γαλατάσαραϊ με αποτέλεσμα να τα κάνουν όλα λίμπα!

http://www.rednews.gr/





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons