OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Και του χρόνου εδώ...

Την ευχή να γιορτάσουν του χρόνου το 40ο πρωτάθλημα της ομάδας εξέφρασαν με ένα στόμα Κέβιν Μιραλάς, Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος στην εκδήλωση για την παρουσίαση της συλλεκτικής φανέλας για την κατάκτηση του νταμπλ. Κάτι που μπορεί να ερμηνευτεί και ως επιθυμία και των τριών να παραμείνουν στο λιμάνι…

Στη φανέλα αναγράφεται «Άντε γεια, Κύπελλο και Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά». Πλήθος φίλων των «ερυθρόλευκων» είδαν από κοντά τους τρεις πρωταγωνιστές της φετινής πορείας της ομάδας, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και πήραν αυτόγραφα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όπως και πέρυσι είμαι παρών σε αυτή την εκδήλωση. Εύχομαι να είμαι εδώ και του χρόνου, για να πανηγυρίσουμε τίτλους και την επόμενη σεζόν», είπε ο Βασίλης Τοροσίδης ευχόμενος να μπει και το τέταρτο αστέρι στη φανέλα του Ολυμπιακού.

«Εύχομαι να είμαστε και του χρόνου εδώ για να υπογράψουμε στις φανέλες για τον 40ο τίτλο», τόνισε ο Κέβιν Μιραλάς, ενώ πρόσθεσε πως εκείνος και οι δύο συμπαίκτες του θα χαρίσουν από μία φανέλα στους πρώτους 100 που θα προμηθευτούν τη συλλεκτική εμφάνιση. «Ναι, αλλά θα πληρώσει ο Μιραλάς», είπε χαριτολογώντας ο «Τόρο». «Εύχομαι ο κόσμος να αγαπήσει αυτή τη φανέλα και να πάρουμε κι άλλους τίτλους», δήλωσε από την πλευρά του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons