OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Και του χρόνου Πάντελιτς-Μοδέστο...

Στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τουλάχιστον ακόμα μία σεζόν θα βρίσκονται οι Πάντελιτς και Μοδέστο, με τους οποίους η πειραϊκή ΠΑΕ ήρθε σε προφορική συμφωνία για νέο συμβόλαιο. Σε πρώτο πλάνο ο Πασιένσια για τον αντικαταστάτη του Βαλβέρδε. Ξεκαθαρίζει τις επόμενες μέρες με Ιμπαγάσα και Μέλμπεργκ.

Ευτυχή κατάληξη θα έχουν οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με την πλευρά του Μάρκο Πάντελιτς και του Φρανσουά Μοδέστο. Οι δυο ποδοσφαιριστές συμφώνησαν για μονοετή ανανέωση του συμβολαίου τους και θα στηρίξουν και του χρόνου τις προσπάθειες των «ερυθρολεύκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι επαφές με τον Ντομίνγκος Πασιένσια, ο οποίος είναι ο βασικός υποψήφιος για την διάδοχη κατάσταση μετά την αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο πρώην τεχνικός της Μπράγκα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης, ωστόσο σε κάθε περίπτωση στο λιμάνι είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα.

Από εκεί και πέρα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η παραμονή ή όχι των Όλοφ Μέλμπεργκ και Άριελ Ιμπαγάσα στην ομάδα. Η πλάστιγγα γέρνει υπέρ της παραμονής τους.

Την Τρίτη στις 14:30 θα αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού (όλοι πλην του τραυματία Μαρκάνο) για την Αυστραλία και το προγραμματισμένο για το Σάββατο φιλικό με αντίπαλο την Μέλμπουρν Βίκτορι.

 http://www.sport-fm.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons