OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ο Κούπερ από τους καλύτερους που πέρασαν από την Ελλάδα...

Επειδή διαβάζω για Κούπερ και Ολυμπιακό. Θα τον ήθελα. Τον θεωρώ έναν απ’ τους καλύτερους προπονητές που έχουν περάσει από την Ελλάδα. Δύο τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ έχει φτάσει με την Βαλένθια- στον ένα ήμουν μέσα. Και με τη Μαγιόρκα είχε φτάσει σε τελικό ευρωπαϊκού κυπέλλου.

Τον έχω δει από κοντά πώς δουλεύει στην Ίντερ. Ήταν απ’ τους προπονητές που είχα πάρει πράγματα, διότι είχα πάει και σε κάτι άλλους που μόνο το όνομα είχαν… Ο Κούπερ μου άρεσε.

Και στον Άρη έκανε δουλειά, σπουδαία ευρωπαϊκή πορεία, πέρασε και την Ατλέτικο που τα τελευταία χρόνια έχει πάρει 2 φορές το Γιουρόπα Λιγκ.
Ο Κούπερ παίζει ένα 4-4-2 για σεμινάριο. Με παιχνίδι από τα άκρα, με κόφτη γερό τον ένα απ’ τους δύο, με άμυνα που έχει διαγώνιες καλύψεις, είναι προπονητής, τι να λέμε. Ξέρει και την Ευρώπη για το Τσάμπιονς Λιγκ, ξέρει και την Ελλάδα. Στην Τουρκία τώρα πήγε σε μια ομάδα που ήταν τελευταία και την έφτασε 7η. Μόνο οι επιλογές μεταγραφών που έκανε στον Άρη δεν μου άρεσαν, βέβαια ο Άρης δεν είχε λεφτά.

Για τον Μαρτίνεζ της Γουίγκαν σας είχα πει ότι θα μου άρεσε αυτή η επιλογή για τον Ολυμπιακό διότι τον είδα σε 5 ματς και με είχε εντυπωσιάσει με την τακτική του. Και ήταν δύσκολα ματς για τη Γουίγκαν, με σπουδαίες ομάδες. Ένα 5-3-2 που ταίριαζε στις ανάγκες της Γουίγκαν, καλά δουλεμένο, με γρήγορους στα άκρα, να φεύγουν μπροστά αλλά και να γυρνούν να κλείνουν σαν πολυβόλο. Διαβάζω λοιπόν τώρα ότι τον θέλει η Λίβερπουλ! Τον έδιωξε τον Νταγκλίς για τον οποίο απ’ την αρχή που τον είχε πάρει έλεγα ότι σέβομαι τον παικταρά Νταγκλίς, αλλά προπονητής Νταγκλίς δεν υπάρχει, είναι «μυρωδιάς»!

Πάμε παρακάτω τώρα. Στο Παναθηναϊκός- ΑΕΚ θα γίνει μεγάλη μάχη, δεν το έχω εύκολο για τον Παναθηναϊκό παρ’ ότι θα έχει τον κόσμο του και παρ’ ότι πάει για 2 αποτελέσματα. Η ΑΕΚ έχει έμπειρους παίκτες. Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται στο γκολ, ο Μανωλάς με τον Δέλλα και τους άλλους μπορεί να κρατήσουν. Η δε άμυνα του Παναθηναϊκού είναι προβληματική. Οι Σαριέγκηδες, οι Καντέδες και οι άλλοι μπορεί να έχουν πρόβλημα με τον Λεονάρντο, τον Λυμπερόπουλο, τον Κλωναρίδη. Η ΑΕΚ δεν θα είναι εύκολη υπόθεση γι’ αυτόν τον Παναθηναϊκό, παρ’ ότι ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα αφού και γηπεδούχος είναι και πάει για δύο αποτελέσματα.

Πάμε τώρα στον Σάντος. Δεν μας τα λέει καλά ο Πορτογάλος. Τι τερματοφύλακες είναι αυτοί που παίρνει στο EURO; Χαλκιάς, Σηφάκης, Τζόρβας. Καλώς τα παιδιά καλώς τα! Κατευθείαν έπρεπε να έχει ξεκινήσει με τον Καρνέζη του Παναθηναϊκού. Αμερόληπτος είμαι όταν μιλάω για ποδόσφαιρο. Δίνει εμπιστοσύνη ο Καρνέζης, είναι γρήγορος, έξυπνος, καλός στις εξόδους, και μην ξεχνάμε ότι παίζει με μια άμυνα προβληματική. Και πολύ καλά πάει στα πλέι οφ ο Κωνσταντόπουλος της ΑΕΚ. Καμία σχέση με τον Αραμπατζή.

Ο Σηφάκης μια σεζόν είναι έξω τραυματίας! Ο Τζόρβας δεν παίζει! Και ο Χαλκιάς είναι μεν έμπειρος και καλός τερματοφύλακας, αλλά είναι και γκελάκιας. Υπάρχει και ο Χιώτης ο οποίος όμως δεν με ξετρελαίνει, είναι μεγάλος στην ηλικία, είναι και κοντός, παίζει και στην Κύπρο. Έκανε βέβαια ορισμένα σπουδαία ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην άμυνα Βύντρα και Σπυρόπουλο καλά έκανε που δεν πήρε. Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Χολέβα, Παπασταθόπουλο, δεν το συζητάω. Πανάξιοι. Και ο Μαλεζάς άξιος! Ο Μαλεζάς για εμένα θα μπορούσε τώρα να παίξει και στις 3 μεγάλες ομάδες! Έκανε σπουδαία σεζόν. Ένστασή μου ο Τζαβέλας. Ανύπαρκτος. Και δεν το λέω τώρα, το έλεγα και όταν τον υμνούσαν.
Στα χαφ έχω ενστάσεις. Τζιόλης, τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Ό,τι και να γίνει ο Τζιόλης μέσα. Πού είναι αυτός; Υπάρχει; Φορτούνης. Ένα γκολ στη Γερμανία δεν έβαλε. Και είναι μικρός, έχει χρόνομπροστά του να δείξει. Κονέ. Πού είναι αυτός; Από εκεί και πέρα, Μανιάτης πολύ σωστά, Φωτάκης σωστά, Μάκος πολύ σωστά, Κατσουράνης σωστά, Καραγκούνης έστω και τιμής ένεκεν, Νίνης σωστά, Φετφατζίδης σωστά.

Πάμε στην επίθεση. Σωστά τους πήρε αυτούς που πήρε. Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Λυμπερόπουλος, Μήτρογλου. Καλά έκανε και άφησε έξω Αθανασιάδη και Χριστοδουλόπουλο. Έλα μωρέ με τον Χριστοδουλόπουλο, σιγά τον παίκτη που μου θέλει και Εθνική.

 Μάθε μπαλίτσα από τον Αλέφαντο

http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons