OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Boυλιαγμένη - Ολυμπιακός 8-6

Δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να «σπάσει» το πλεονέκτημα της έδρας της Βουλιαγμένης στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, καθώς ηττήθηκε με 8-6. Το Σάββατο στις 19:00 οι «ερυθρόλευκοι» θα διεκδικήσουν την ισοφάριση στον Πειραιά.

Το επιθετικό μπλακ άουτ του τέταρτου οκτάλεπτου στοίχισε στον Ολυμπιακό, που για πρώτη φορά μετά το 2006 μένει πίσω στο σκορ σε σειρά τελικών Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να ακολουθήσουν στο σκορ τον ΝΟ Βουλιαγμένης και μέχρι τις αρχές της τελευταίας περιόδου τα κατάφεραν, αλλά το γκολ του Αλέξανδρου Γούνα στον παίκτη παραπάνω και μία κακή αμυντική εκτίμηση, που έφερε το γκολ από τον Βλαχόπουλο, τους αποθάρρυνε από τη διεκδίκηση της νίκης.

Το αμυντικό σχέδιο για τον Ολυμπιακό πήγε καλά σε όλο το ματς, απλώς οι παίκτες του έπρεπε να βρουν- με μία άμυνα που έκλεινε προς και έκλινε στην αντιμετώπιση του Γιάννη Φουντούλη- γκολ από πολλούς πολίστες. Δεν τα κατάφεραν και ειδικά στο τέταρτο οκτάλεπτο οι φουνταριστοί της ομάδας έχασαν την ψυχραιμία τους, κάνοντας επιθετικά φάουλ και εξαντλώντας εκεί τις πιθανότητες να δώσουν κάποιες επιθέσεις με πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό.

Η σειρά μεταφέρεται στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», όπου το Σάββατο, στις 19:00, γίνεται ο δεύτερος τελικός του πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-1, 2-1

ΝΟΒ: Γούνας 3, Βλαχόπουλος 1, Τίγκας 1 Καρούντζος 1, Μυλωνάκης 1, Κατσαούνης 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δελακάς 1, Χατζηκυριακάκης 1, Σχίζας 1, Κολόμβος 1, Φουντούλης 1, Μουρίκης 1.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons