OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Θρύλος, θρησκεία και στην Αυστραλία...

Παροξυσμός επικρατεί στην Αυστραλία στις τάξεις των Ελλήνων ομογενών εν όψει του φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού με την Μέλμπουρν Βίκτορι το Σάββατο.

«Θρύλος, θρησκεία και στην Αυστραλία», είναι το μότο που επικρατεί. Η κίνηση για τα εισιτήρια έχει ξεπεράσει και το πιο… φιλόδοξο σενάριο και όπως όλα δείχνουν πάμε για sold out αφού η ανταπόκριση των ομογενών είναι πολύ μεγάλη.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού από την μεριά τους, στο αφιέρωμα του "ANT1 Pacific" δήλωσαν ενθουσιασμένοι για την εμπειρία αυτή. «Περιμένουμε όλους τους φίλους μας Έλληνες ομογενείς στο γήπεδο. Θρύλοι, θρησκεία και στην Αυστραλία», τόνισε ο Φετφατζίδης.

Από την δική του πλευρά, ο Όλοφ Μέλμπεργκ, είπε: «Μπορεί να έχει τελειώσει η σεζόν αλλά για πολλούς από εμάς θα είναι ευκαιρία να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το Euro. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Νέες ευκαιρίες για μας, νέα χώρα για τους περισσότερους από εμάς. Θα χαρούμε το παιχνίδι».

Στην συνέχεια, ο Ράφικ Τζεμπούρ στάθηκε στην ευκαιρία να δουν οι «ερυθρόλευκοι» από κοντά τους ομογενείς φίλους της ομάδας. «Είναι μία πολύ καλή ιδέα να κάνει το ταξίδι αυτό στην Αυστραλία η ομάδα. Θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τους φίλους της ομάδας και να γίνουν ένα με μας», τόνισε.

Όσο για την Μέλμπουρν Βίκτορι, οι παίκτες το θεωρούν μεγάλη ευκαιρία, όπως δήλωσε ο Άρτσι Τόμσον. «Είναι σπουδαία ευκαιρία για μας να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό που έχει πολλούς φίλους στην ελληνική κοινότητα της Μελβούρνης. Θα γίνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons