OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Συνεχίζουν τις γραφικότητες...

Συνεχίζουν τις γραφικότητες...
Πρώτα από όλα θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους φιλάθλους του ΘΡΥΛΟΥ για την παρουσία τους και την άψογη για ακόμα μια φορά συμπεριφορά τους μέσα και έξω από το γήπεδο, στο παιχνίδι στο Βόλο.

Από την άλλη έχουμε το δήθεν κλίμα τρομοκρατίας από τους μαλατινομάχους στην αποστολή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ανακουφίστηκα δεν σας κρύβω γιατί μου έφυγε και η τελευταία ανησυχία μήπως χάσανε τη γραφικότητα τους.
Είναι συνήθεια χρόνων να απειλούν και μόνο ότι θα κάνουν διάφορα κουτσαβίστικα είναι συνήθεια χρόνων να ουρλιάζουν αυτοί οι πολιτικοί τους οι εφημερίδες τους περιμένοντας να φοβηθούμε.
Ρε παιδιά οι μπαοκτζιδες δεν σας θυμίζουν εκείνους τους Ιρακινούς πούμε τις παντόφλες τους βαράγανε τις φωτογραφίες και τα αγάλματα του Σαντάμ; Για μια ακόμα φορά η αποστολή θα φτάσει κανονικά στο γήπεδο.

Οι μαλατινομάχοι θα παίζουν κλεφτοπόλεμο με την αστυνομία, η μυρωδιά των δακρυγόνων θα βαραίνει την ατμόσφαιρα, ο σύνδεσμος του ΜΠΑΟΚ ταράτσα θα έχει την τιμητική του, τα ίδια και τα ίδια που κάνουν κάθε χρόνο όταν ο ΘΡΥΛΟΣ ανεβαίνει στο εξοχικό του.

Όσο για το παιχνίδι ο ΜΠΑΟΚ θα είναι ταμπουρωμένος στα καταφύγια και με καθυστερήσεις θα προσπαθήσει να φάει το χρόνο του παιχνιδιού, δηλαδή το περήφανο παιχνίδι του κλεφτοκοτά.

ΥΓ.1. Ζαγορακη αφεντικό στη Τούμπα είμαστε εμείς χρόνια τώρα.

ΥΓ.2. Επιβάλλεται η παρουσία μας στο μπάσκετ σε ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε και παράλληλα να ανανεώσουμε την εμπιστοσύνη μας προς την ομάδα.
 AKHΣ
http://www.katimagiko.gr

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Συγχαρητήρια ΑΚΗΣ (σσ. από το πουστράκης πρέπει να βγαίνει μάλλον.....) Εσύ από τη σφαλιάρα που έχεις φάει πέρυσι και φέτος και γενικά στο "νέο" Καραισκάκης έχει ζαλιστεί και βλέπεις φαντάσματα!
Βρε κοτάρα αδελφή, οπαδέ των gay.....το νού σου! Ελα και αύριο μετά την πίπα...να μας πεις τα ίδια.... Με όλα αυτά που κάνατε και συνεχίζεται να κάνετε τόσα χρόνια καταφέρατε: 1) Να σκυλιάσουν οι παίκτες μας για αύριο (2-3 γκολάκια είναι το λιγότερο) και 2) να σας περιμένω με ανοιχτές αγκάλες και στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο πρωτάθλημα.....
(ΥΓ: Ξέχασα να σου πω! Την επόμενη χρονιά που θα ξανακατέβω στην γκαρσονιέρα μου (σσ Καραισκάκης το λένε οι δικοί σας εκεί κάτω) φρόντισε η γυναίκα σου να είναι πλυμένη και οι παντόφλες σου να είναι ζεστές στο ράφι για να τις φορέσω..... Πουτάνας γιοί!

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons