OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Πάρτε τους 2 παικταράδες τώρα!

Στο Red White News, δεν περιμένουμε τις φήμες και το τι θα γράψουν οι εφημερίδες για μεταγραφές στον Ολυμπιακό μας. Εδώ στα Ερυθρόλευκα Νέα τολμάμε και προτείνουμε παίκτες, ίσως τα ονόματα τους να μην σας λένε τίποτα, αλλά έχουν τα φόντα για μεγάλη καριέρα στο μέλλον. Εδώ θα σας παρουσιάσουμε τους νέους "Μιραλλάς" και όχι μόνο. Αν τυχόν τα διαβάσετε μετά κάπου, μην ξεχνάτε που τους πρωτομάθατε...

Αφού ο Ζαιρί δεν βλέπω να μένει στο λιμάνι, μια πολύ καλή περίπτωση για αντικατάσταση είναι το χάφ της ΚΠΡ Adel Taarabt. Ο  Μαροκινός είναι επιθετικός μέσος και στα 21 του είναι απο τα "καυτά" χαρτιά στην Championship.  Φέτος σε 39 αγώνες έχει 16 γκόλ, ενώ παίζει και στην εθνική της χώρας του. Ξεκίνησε την καριέρα του στη γαλλική Λάνς, μεταπήδησε στην Τότεναμ που δεν έπεισε και πήγε δανεικός στην ΚΠΡ. Υπέγραψε στις 4 Αυγούστου 2010 συμβόλαιο για 3 χρόνια κοντά στο 1 εκ. λίρες. Μια πολύ καλη λύση για την δεξιά πλευρά και με μέλλον αφού έχει πολλά χρόνια μπροστά του. Αξίζει να κάνει κάποιος μια επένδυση πάνω του και που σίγουρα δεν θα χάσει χρήματα.

 Επόμενος παίκτης είναι ένας "δανεικός" της Μπιλμπάο στην Σαραγόσα. Το όνομα...Ander Herrera. Στα 21 επίσης ο μικρός βγάζει μάτια στη Σαραγόσα σαν επιθετικός χάφ. Μέχρι σήμερα έχει παίξει 27 παιχνίδια και έχει 2 γκόλ αλλά αρκετές ασίστ. Βασικός στις μικρές εθνικές της Ισπανίας έχει το μέλλον μπροστά του, για εμένα είναι ο αντι-Ιμπαγάσα. Να θυμάστε το όνομα που το διαβάσατε πρώτοι. Στον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε πιστεύω έχει θέση.

Σχεδόν κάθε μέρα θα παρουσιάζουμε παίκτες απο εδώ, γιατί εμείς μπορούμε και προτείνουμε. Δεν παίζουμε με μάνατζερς και παιχνίδια εφημερίδων. Ξέρουμε απο μπάλα, βλέπουμε και προτείνουμε! Δεν δίνουμε μασημένη τροφή. Πιστεύουμε οι προτάσεις μας να φτάσουν στα αυτιά των "ειδικών" και να δούμε να ασχολούντε με αυτά τα ταλέντα, εδώ θα φτιάξουμε το μέλλον του Θρύλου μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons