OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Η κριτική των παικτών του Ντούντα...με Αλογοτροφή...

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από το RedPlanet.gr στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (87-83) στο ΣΕΦ. Φανταστικοί οι Χαλπερίν και Μπουρούσης, καθοριστικοί οι Παπαλουκάς, Τεόντοσιτς και Μαυροκεφαλίδης.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από το RedPlanet.gr στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (87-83) στο ΣΕΦ. Φανταστικοί οι Χαλπερίν και Μπουρούσης, καθοριστικοί οι Παπαλουκάς, Τεόντοσιτς και Μαυροκεφαλίδης.

Παπαλουκάς: Απαρατήρητος στην περισσότερη ώρα του αγώνα αλλά πολύτιμη η βοήθεια του στην τέταρτη περίοδο του αγώνα, όπου με την εμπειρία του πέτυχε καθοριστικούς πόντους για τον Ολυμπιακό, ενώ ήταν ψύχραιμος από τη γραμμή των βολών στα τελευταία δευτερόλεπτα του ντέρμπι και πολύ καλός στην παράταση. Πιστώνεται και σε αυτόν ένα σημαντικό μερίδιο της νίκης.

Γκόρντον: Καλό ματς για τον Αμερικανό του Ολυμπιακού, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου, όπου με δύο συνεχόμενα τρίποντα βοήθησε τον Ολυμπιακό να κάνει ένα μίνι ξέσπασμα και να "χτίσει" μια μικρή διαφορά υπέρ της ομάδας του.

Σπανούλης: Μέτρια βραδιά για τον πρώην παίκτη του ΠΑΟ, ο οποίος ήταν άστοχος στα σουτ που επιχείρησε αλλά ήταν καλός στις προσωπικές του άμυνες και στην δημιουργία του παιχνιδιού επιθετικά (4 ασ.).

Μπουρούσης: Αυτός, ναι, είναι ο Μπουρούσαρος των οπαδών του Ολυμπιακού! Συγκλονιστική εμφάνιση για τον σέντερ των ερυθρολεύκων, ο οποίος "σκέπασε" τα καλάθια σε άμυνα και επίθεση, κερδίζοντας όλους τους ψηλούς του ΠΑΟ! Έπαιξε και για τον Νεστέροβιτς και πρέπει να κατάλαβε και ο ίδιος πως όταν παίζει έτσι, ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβάται τίποτα. 12π., 8ρ., 2κλ., και 3 τάπες έγραψε η στατιστική για τον Γιάννη. Αν υπήρχε και "καρυδομετρητής", θα τον έσπαγε...

Κέσελ: Καλή η παρουσία του νεαρού Σέρβου, ο οποίος πρόσφερε ενέργεια στον Ολυμπιακό. Κυνήγησε πολύ στην άμυνα, βοήθησε στα σκριν επιθετικά και έκανε δουλειές που δεν αποτυπώνονται στην στατιστική.

Πελεκάνος: Έπαιξε λίγο και μπήκε για να κυνηγήσει στην άμυνα, κάτι που έκανε με επιτυχία.

Μαυροκεφαλίδης: Θετική η παρουσία του στο παρκέ, βοήθησε πολύ στα ριμπάουντ (7ρ.) και στο μαρκάρισμα των αντίπαλων ψηλών. Ήταν εύστοχος στις βολές αλλά άστοχος στα σουτ που επιχείρησε, ανέβασε την απόδοση του στην παράταση.

Χαλπερίν: Εκπληκτικό ματς για τον Ισραηλινό γκαρντ που ήταν πραγματικά ασταμάτητος στην επίθεση τελειώνοντας το ντέρμπι με 25 πόντους και φανταστική στατιστική (2/4 δπ., 6/9τρ., 3/4 βλ., 3 κλ.)!  Η πιο ώριμη, μεστή και ουσιαστική του εμφάνιση στα χρόνια που βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Απλά απολαυστικός!

Γλυνιαδάκης: Βοήθησε σημαντικά στο να καλυφθεί το κενό του Νεστέροβιτς, έδωσε μάχες κάτω από τα δύο καλάθια, πετυχαίνοντας 5π., ενώ μάζεψε 3ρ. και έκανε 1 κόψιμο. Αξιόλογη η προσφορά του.

Παπανικολάου: Δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στον αγώνα.

Έρτσεγκ: Θετική η παρουσία του Σέρβου, ο οποίος δεν διαδραμάτισε ουσιαστικό ρόλο στο ντέρμπι. Κέρδισε και έχασε μάχες από τους αντίπαλους ψηλούς.

Τεόντοσιτς: Δείχνει να "ζεσταίνεται" σιγά - σιγά ο περσινός MVP της Euroleague. Ήταν αρκετά καλός απέναντι στους πράσινους, πέτυχε κρίσιμα τρίποντα (3/5 τρ.), πήρε πολλά ριμπάουντ (5ρ.) , έδωσε ασίστ (4 ασ.) αλλά δεν απέφυγε τα λάθη (5λ.). Πολύτιμη η συνεισφορά του στο παιχνίδι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons