OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Με Εθνικό για την πρόκριση...

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (27/4, 19:00) τον συμπολίτη Εθνικό στο κολυμβητήριο Πειραιά για τη ρεβάνς της Μεγάλης Τρίτης που έληξε 14-9 υπέρ του Θρύλου. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες και να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στην τελική φάση των πλέι οφ.

Μετά την τρίτη θέση του Champions Cup, ο Χάρης Παυλίδης και οι κορίτσαροι της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στρέφουν την προσοχή τους στις εγχώριες υποχρεώσεις τους.
Αντίπαλος ο, πάλαι ποτέ πανίσχυρος στις πισίνες, Εθνικός. Ο Ολυμπιακός ψάχνει τη δεύτερη νίκη του, μετά από εκείνη της Μεγάλης Τρίτης, όπου είχε νικήσει εύκολα με 14-9, ώστε να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης της τελικής φάσης των πλέι οφ της Α1 πόλο γυναικών.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 19.00 στο κολυμβητήριο του Πειραιά, που είναι κοινή έδρα των δύο ομάδων, με τυπικά γηπεδούχο τον Εθνικό και θα τη διευθύνουν οι Μπιράκης και Ποσποτίκης.

Ο προπονητής της ομάδας, Χάρης Παυλίδης δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Θρύλου:

"Ελπίζω η «προσγείωση»  να είναι ομαλή γιατί κυριαρχούν ακόμη τα συναισθήματα από την ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το πιο δύσκολο κομμάτι στον ημιτελικό με τον Εθνικό θα είναι η συγκέντρωση και να επαναφέρουμε το μυαλό μας στην ελληνική πραγματικότητα".

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons