OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ολυμπιακός 2.011. Από το 1 έως το 26…

Εν μέσω άκρατης μεταγραφολογίας, τώρα που τέλειωσε το πρωτάθλημα, με πιο ψύχραιμη ματιά, δυο κουβέντες για κάθε ένα από τους 26 πρωταθλητές…

Νικοπολίδης: Ξεκίνησε βασικός στα πέντε πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Κι έκλεισε βασικός στην τελευταία αγωνιστική! Δέχθηκε τρία γκολ (ένα με πέναλτι) σε έξι συμμετοχές. Για πρώτη φορά δεν έπαιξε ούτε σε ένα ντέρμπι!

Πάρντο: Έπαιξε 22 σερί παιχνίδια, από την 6η έως την 27η αγωνιστική. Δέχθηκε 11 γκολ, κρατώντας το μηδέν πίσω στα 14 από τα 22! Από τα 11 γκολ τα τρία τα έφαγε με πέναλτι! Στο Καραϊσκάκη από τα 10 παιχνίδια, στα εφτά δεν δέχθηκε γκολ.

Μέγερι: Πήρε τις ευκαιρίες του στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Έφαγε τέσσερα γκολ, αφού ατύχησε να είναι κάτω από τα δοκάρια στο 1-3 στο Περιστέρι.


Τοροσίδης: Έβαλε τρία γκολ μαζεμένα σε πέντε αγωνιστικές, ενώ έφτιαξε κι άλλα δύο. Είχε κι ατυχία, με ένα δοκάρι στο πρωτάθλημα κι ένα στο κύπελλο.

Μανιάτης: Έκανε ντεμπούτο ως αλλαγή και στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές ήταν αυτός που έπαιξε στις οκτώ ως βασικός. Δημιούργησε τρία γκολ με ισάριθμες σέντρες στο φινάλε.

Αβραάμ: Έπαιξε βασικός σε 25 παιχνίδια και σε ένα μπήκε αλλαγή, όταν ο Βαλβέρδε τα βρήκε σκούρα, με τον Πανσερραϊκό να προηγείται 2-1 στο Καραϊσκάκη. Πήρε την… ετήσια κόκκινη κάρτα του, αλλά στη χειρότερη στιγμή, με το σκορ 1-1 στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ.

Μέλμπεργκ: Έμεινε μία φορά στον πάγκο, προερχόμενος από τραυματισμό. Έβαλε τρία γκολ κι έφτιαξε άλλα τρία! Στα έξι παιχνίδια αυτή τη διετία, στην οποία έχει σκοράρει, όλα στο Καραϊσκάκη, η ομάδα έχει έξι νίκες, σχεδόν όλες με σκορ!
Ποτουρίδης: Πήρε ανέλπιστα (18 στα 19 είναι) πολλές συμμετοχές ως στόπερ. Ξεκίνησε καλύτερα, όμως τέλειωσε πολύ τρακαρισμένα.

Γκαλίτσιος: Τον θυμόμαστε από τη σέντρα του στο γκολ του Πάντελιτς με την Ηλιούπολη για το κύπελλο.

Μπράβο: Για άλλη μία χρονιά στην καριέρα του στον Ολυμπιακό δεν μπόρεσε να σκοράρει!

Χολέμπας: Έπαιξε 14 παιχνίδια βασικός σε ρόλο αριστερού μπακ. Πάντα με γεμάτο το ντεπόζιτο από βενζίνη!

Μοντέστο: Έπαιξε τρία ματς δεξί μπακ, έξι ματς στόπερ και 11 ματς αμυντικός χαφ! Πέτυχε δύο γκολ με κεφαλιές, είχε δοκάρι και δημιούργησε άλλα τέσσερα! Σκόραρε μία φορά και στο κύπελλο, στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ, έχοντας και δοκάρι!

Ουρτάδο: Δεν σκόραρε, δεν δημιούργησε.

Ντουντού: Έχασε το πέναλτι στο 0-1 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Κέρδισε κι ένα πέναλτι που χάθηκε! Δεν σκόραρε για πρώτη φορά στην καριέρα του μετά από 10 χρόνια.

Γιάννης Παπαδόπουλος: Έπαιξε τα λιγότερα ματς από κάθε άλλη χρονιά του…

Ιμπαγάσα: Έχασε τρία ματς από κάρτες και τρία από θλάση. Δημιουργός δέκα γκολ, εκ των οποίων τα μισά (πέντε) από κόρνερ και φάουλ. Έχασε κι αυτός ένα πέναλτι.

Φουστέρ: ξεκίνησε με ένα γκολ στις 10 πρώτες συμμετοχές του. Ε, στις επόμενες 19 έβαλε 12! Τα γκολ του τα έβαλε σε 12 διαφορετικά παιχνίδια. Πρώτος σκόρερ μακράν στα εκτός έδρας παιχνίδια με πέντε γκολ.

Ριέρα: Στα 10 τελευταία παιχνίδια του δεν σκόραρε. Έφτιαξε 10 γκολ. Έπαιξε 25 φορές βασικός και μία ως αλλαγή, στο μοναδικό ματς στο οποίο κάθισε στον πάγκο.

Ρόμενταλ: Μόλις Τρία τα ολόκληρά του 90λεπτα. Σκόραρε μία φορά κι έφτιαξε άλλα πέντε γκολ. Ποτέ δεν του δόθηκε η δυνατότητα να παίξει βασικός σε πάνω από τρία στη σειρά παιχνίδια.

Φετφατζίδης: Έβαλε δύο γκολάκια κι έφτιαξε άλλα έξι (μέσα στα οποία κι ένα κερδισμένο πέναλτι). Ο πιο άτυχος ερυθρόλευκος, με τρία δοκάρια!

Ζαϊρί: Μπορούσε να μπει και να αλλάξει ένα ματς, ακόμη και ντέρμπι, αλλά και να μην κάνει τίποτα από το 1 έως το 90. Κι αυτός έπαιξε όλα κι όλα δύο 90λεπτα.

Μιραλάς: Εάν είχε εκτελέσει τα εφτά πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός και ευστοχούσε σε όλα θα είχε ξεπεράσει τον Σισέ, φτάνοντας τα 21 γκολ! Τα τρία πρώτα παιχνίδια του ήταν ως αλλαγή. Αλλά στα επόμενα 24 έπαιξε όλα βασικός! Έβαλε στον α΄ γύρο πέντε γκολ σε τρία σερί ματς και στον β΄ γύρο άλλα πέντε γκολ σε πέντε σερί ματς. Στα υπόλοιπα 14 παιχνίδια του, πάντα ως βασικός, σκόραρε μόνο στα τρία.

Τζιμπούρ: Ξεκίνησε ως αλλαγή στα δύο πρώτα παιχνίδια και στα υπόλοιπα οκτώ έπαιξε βασικός, βάζοντας εφτά γκολ! Μόνο στις δύο πρώην ομάδες του, που κινδύνευαν, στον Πανιώνιο και στον Ατρόμητο δεν έβαλε γκολ!!!

Νέμεθ: Μπήκε τρεις φορές αλλαγή και τον Γενάρη δανεικός στον Βόλο.

Πάντελιτς: πρόλαβε κι έβαλε εννιά γκολ (τα δύο εκτός έδρας), παίζοντας εννιά φορές βασικός κι 11 ως αλλαγή. Μάλιστα από τα εννιά γκολ τα τρία τα έχει πετύχει, μπαίνοντας ως αλλαγή.

Μήτρογλου: ξεκίνησε βασικός στις δύο πρώτες αγωνιστικές, σκόραρε στην πρεμιέρα, μπήκε άλλες τρεις φορές αλλαγή και μετά δανεικός στον Πανιώνιο.

Κ. Νικολακόπουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons