OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Έκλεισαν την Αλεξάνδρας οι δευτερότριτοι...

«Πράσινοι» και «κιτρινόμαυροι» πλακώνονταν γι' αρκετή ώρα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για το ποιος αξίζει περισσότερο το δεύτερο εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτά τους κάνεις Θρύλε και τους αφήνεις στη μοίρα τους... Βέβαια το θέμα είναι ότι ταλαιπωρήθηκαν αρκετοί συνάνθρωποί μας το μεσημέρι του Σαββάτου μια και οι οπαδοί του ΠΑΟ και της ΑΕΚ είπαν ν' αρχίσουν από σήμερα την κλοτσοπατινάδα για το ποιος αξίζει περισσότερο τη δεύτερη θέση. Όχι τίποτε άλλο, τσάμπα και τα χημικά που έριξαν οι αστυνομικοί Αυτοί από το κόμπλεξ που τους έχουμε δημιουργήσει δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ε, αφού δεν τους έμεινε και κάτι άλλο  είπαν να συναντηθούν να λύσουν τις «διαφορές» τους για το ποιός από τους δύο έχει τη λιγότερο κακή ομάδα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα ξεκίνησαν όταν οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν να ανοίξουν το σύνδεσμό τους που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Σε σχετικά κοντινή απόσταση βρίσκεται το γνωστό «δωματιάκι» της Original. Εκεί ήταν συγκεντρωμένοι εκατοντάδες οπαδοί της «Ένωσης», προκειμένου να φύγουν όλοι μαζί για το ΟΑΚΑ. Δεν ήθελε και πολύ για να παρεκτραπούν οι οπαδοί των δύο ομάδων, με το ξύλο να πέφτει βροχή και την Αστυνομία να επεμβαίνει κάνοντας χρήση δακρυγόνων!

http://www.thrylos.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons