OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ταίριαζε ο Ολυμπιακός στον Νικοπολίδη...

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μίλησε για την αποχώρηση του Αντώνη Νικοπολίδη από την αγωνιστική δράση, σχολιάζοντας πως ο Ολυμπιακός ταίριαζε περισσότερο στην προσωπικότητα του Έλληνα πορτιέρο.

Ο μεγάλος αρχηγός του Θρύλου, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, μίλησε στον "NovaΣΠΟΡ FM, 94,6", για την αποχώρηση του Αντώνη Νικοπολίδη από την αγωνιστική δράση, σχολιάζοντας πως ο Ολυμπιακός σαν ομάδα ταίριαζε περισσότερο στον Έλληνα τερματοφύλακα. Παράλληλα, τόνισε πως η πρώτη χρονιά του έμπειρου γκολκίπερ με τα ερυθρόλευκα είχε αρκετές δυσκολίες.
Για την πρώτη χρονιά του Αντώνη Νικοπολίδη στον Πειραιά, σχολίασε: "Η πρώτη χρονιά στον Ολυμπιακό ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Ήθελε τόλμη και ρίσκο η απόφαση που πήρε αλλά τελικά δικαιώθηκε. Ήταν δύσκολα να μπει στην οικογένεια του Ολυμπιακού, αλλά με στήριξη από όλους μας το ξεπέρασε γρήγορα και προσέφερε πολύ περισσότερα από όσα περιμέναμε. Νομίζω ότι του ταίριαζε ο Ολυμπιακός".

Για τον επαγγελματισμό του έμπειρου πορτιέρο, τόνισε: "Χαίρομαι που συμμετέχω στο αφιέρωμα που κάνετε για τον Αντώνη και πραγματικά είμαι χαρούμενος που ζήσαμε άπειρες ώρες και στο δωμάτιο μαζί. Ο Αντώνης ήταν επαγγελματίας με τα όλα του, ήταν πολύ προσεκτικός σε όλες τις δραστηριότητες του. Πολύ σημαντικός για το ελληνικό ποδόσφαιρο, χάνει πάρα πολλά και αγωνιστικά και ως ομορφιά".

Για το αν θα μπορούσε να αγωνιστεί ο Νικοπολίδης στο εξωτερικό, δήλωσε: "Θα μπορούσε να παίξει σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, επειδή παίζει πολύ καλά και με τα πόδια. Θα του ταίριαζε το ισπανικό, και αν ενδιαφέρεται ακόμα μπορούμε να ψάξουμε ομάδα".

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons