OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Εξετάζει και Φατί...

Μεγάλη σημασία στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής θα δώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει της νέας περιόδου, με δεδομένα την αποχώρηση του Ντουντού, τα προβλήματα του Ουρτάδο και τη μη χρησιμοποίηση του Γιάννη Παπαδόπουλου. Ετσι λοιπόν, εκτός απο τον Νταβίντ Πιζάρο,  προτάθηκε ξανά και εξετάζεται απο τον Ολυμπιακό η περίπτωση ενός ακόμα παίκτη από τη Ρόμα, του  Ρικάρντο Φατί.

Ο Γάλλος μέσος, γνωστός από τη θητεία του στον Αρη, ίσως αποτελέσει πολύ καλή εναλλακτική λύση για τα χαφ. Ο Φατί είχε προταθεί και πέρσι στον Ολυμπιακό αλλά ο Βαλβέρδε είχε προτιμήσει τον Ουρτάδο, γνωρίζοντας ότι θα είχε στη διάθεσή του και τον Ντουντού. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρωταθλητή, ο Φατί ήταν στις πρώτες επιλογές του Κούπερ στην περίπτωση που ο Αργεντίνος αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Ο Άρης έχει στην κατοχή του το 75% των δικαιωμάτων του, ενώ το υπόλοιπο 25% ανήκει στη Ρόμα. Οι Ιταλοί μπορούν να πάρουν πίσω τον παίκτη με ειδικό όρο, αποζημιώνοντας την ομάδα της Θεσσαλονίκης με ένα ποσό που δεν θα ξεπερνά τις 700-800 χιλιάδες ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons