OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ 6-0 (Τζιμποούρρρ 8') (Φουστέρρρρ 14') (Φουστέρρρρ 17') (Μέλμπεργκκκκ 62') (Πάντελιτςςςςςς 65') (Φετφααααααα76')

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

90+2' Τέλος αγώνα! Ο Θρύλος διέλυσε την ΑΕΛ με 6-0 και ακολουθεί η απονομή του 38ου πρωταθλήματος.

90' δύο λεπτά οι καθυστερήσεις!

89' Μεγάλη ευκαιρία χαμένη από τον Μιραλάς! Ο Αμπάρης απέκρουσε το σουτ του Πάντελιτς αλλά ο Βέλγος δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

85' Σουτ του Μετίν δίπλα από το δοκάρι του Μέγιερι
80' Όλο το γήπεδο φωνάζει ρυθμικά το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

76' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ. Επιτέλους το κάρφωσε ο Φετφατζίδης. Ο Μιραλάς πέρασε μια πανέμορφη μπαλιά στον Φέτφα, εκείνος τσίμπησε λίγο την μπάλα και με μονοκόμματο σουτ έκανε το 6-0.

71' Σειρά του Μιραλάς ο οποίος απέφυγε τον Αμπάρη αλλά το σουτ που επιχείρησε πήγε άουτ.

71' Μεγάλη ευκαιρία από τον Μάρκο Πάντελιτς που πήγε να περάσει και τον Αμπάρη αλλά δεν τα κατάφερε.

69' ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΕΡΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ. ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ. ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΡΟ. Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΝΤΩΝΗ!!!!

65' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ. Ο Μοντέστο έβγαλε την κάθετη μπαλιά, ο Πάντελιτς κέρδισε και την κόντρα από τον Αμπάρη και με ένα όμορφο πλασέ έκανε το 5-0.

63' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ. Ο Μανιάτης τη σέντρα και ο Μέλμπεργκ ανενόχλητος με καρφωτή κεφαλιά κάνει το 4-0.

61' Πάντελιτς στην θέση του Τζιμπούρ.

60' Μας έφαγε η ομαδικότητα. Ο Μιραλάς βγήκε τετ α τετ με τον Αμπάρη και πάσαρε παράληλλα στον Φουστέρ ο οποιος δεν πρόλαβε.

54' Τρομερό σουτ του Φετφατζίδη έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δοκάρι.

52' Σουτ του Φετφατζίδη μέσα από την περιοχή η μπάλα κοντράρει και κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλευτο.

48' Ίσως η τελευταία απόκρουση του Αντώνη Νικοπολίδη στην καριέρα του. Ο Κουζέν σούταρε και ο Αντώνης εκτινάχτηκε και μπλόκαρε.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Ο Μέγιερι θα αντικαταστήσει σε λίγα λεπτά τον Αντώνη Νικοπολίδη προκειμένου να αποθεωθεί από τον κόσμο.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Τέλος πρώτου μέρους! Τζιμπούρ και δύο γκολάρες του Φουστέρ χωρίζουν τον Θρύλο από τη Λάρισα!

45' Σουτ από τον Ραούλ Μπράβο μπλοκάρει ο Αμπάρης. Ένα το λεπτό των καθυστερήσεων.

40' Ωραία κίνηση του Φετφατζίδη που έκανε και το σουτ αλλά ο Αμπάρης μπλόκαρε.

37' Ο Μιραλάς έκανε μία ωραία ενέργεια αλλά πλάσαρε λίγο άουτ. Τώρα γίνεται και η αλλαγή του Ριέρα με τον Φετφατζίδη!

36' Τελικά ο Ριέρα δεν μπορεί να συνεχίσει. Ο Φετφατζίδης είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει.

33' Ευτυχώς ο Ριέρα μπήκε ξανά στο ματς. Δοκιμάζει το πόδι του για να δει αν μπορεί!

31' Ο Ριέρα αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζουμε να μην είναι τίποτα σοβαρό.

21' Παραλίγο το 4-0 με τον Μιραλάς. Ο Βέλγος πήρε την μπάλα από τον Ιμπαγάσα αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.
18' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ. Ότι και να γράψουμε είναι λίγο. Ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Φουστέρ έκανε το κοντρόλ με το στήθος και έπιασε ένα σουτ στον αέρα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Αμπάρη. Τεράστιο γκολ από τον Ισπανό.

16' Σουτ από τον Ριέρα η μπάλα λίγο άουτ. Παραλίγο το 3-0. Καταιγιστικός ο Θρύλος!

15' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ. Ο Θρύλος κάνει το 2-0 με τον Φουστέρ. Ο Ριέρα συνδυάστηκε άψογα με τον Μανιάτη, ο τελευταίος μπήκε μέσα στην περιοχή, έβγαλέ την παράληλλη μπαλιά και ο Φουστέρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

8' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ. Το πάρτι ξεκίνησε νωρίς! ο Ριέρα με μία εκπληκτική σέντρα με εξωτερικό φάλτσο έστειλε την μπάλα στην άμυνα της ΑΕΛ και ο Τζιμπούρ με μια κεφαλιά-ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αμπάρη!

6' Πρώτη ευκαιρία στο ματς. Στην καρδιά της άμυνας του Ολυμπιακού ο Μετίν έπιασε την κεφαλιά η οποία κατέληξε άουτ.

3' Γλιστράει αρκετά ο αγωνιστικός χώρος! Πιέζει πολύ ο Θρύλος για να πετύχει το γκολ!

1' Ξεκίνησε ο αγώνας! Κατάμεστο το Καραϊσκάκη με τους οπαδούς του Θρύλου να έχουν ξεκινήσει το γλέντι τραγουδώντας! Είσαι στο μυαλόοοοο κάτι μαγικόοοοο...


Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το ματς!


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Μανιάτης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ, Μιραλάς, Μπράβο, Φουστέρ, Αβ. Παπαδόπουλος, Ριέρα

Στον πάγκο: Μέγερι, Πάνελιτς, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Χολέμπας, Ρόμενταλ, Ουρτάδο

ΛΑΡΙΣΑ (Νίκος Κωστένογλου): Αμπάρης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ, Κουζέν, Αμπουμπακάρι, Μετίν, Πανκράτ, Ρέντζας, Πλιάγκας, Κατσιαρός

Στον πάγκο: Τσοντοφάλσκι, Μελίσσης, Βούζας, Καρανίκας, Βελάσκο, Κολοβέτσιος, Σιατραβάνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Κουρομπύλια (Καρδίτσας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Καραϊσκάκη»

Μικρά-μικρά

18:55 Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βραβεύει τους Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

18:50 Δέος! Ο Ολυμπιακός και η Vodafone βραβεύει τον Αντώνη Νικοπολίδη, που σήμερα «κρεμάει» τα γάντια του… Αποθέωση από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς! «Αντωνάκη, είσαι τρέλα, με την κόκκινη φανέλα» φωνάζει εν χορώ ο κόσμος!

18:43 Η Vodafone βραβεύει τον Κέβιν Μιραλάς ως τον MVP του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2010/11!

18:35 Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού βράβευσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του τίτλου. Η τιμητική πλακέτα παραδόθηκε στον Γιάννη Μώραλη από τον παλαίμαχο άσο του Θρύλου, Γιώργο Δαρίβα.
΄
18:27 Οι παίκτες του Ολυμπιακού βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο! Αποθέωση από τον κόσμο. Γεμάτα τα δύο πέταλα, αρχίζει σιγά σιγά να γεμίζει και η κεντρική εξέδρα.

18:25 Η ομάδα της Λάρισας βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση και αποδοκιμάστηκε, ενώ, μέσα σε αποθέωση, βγήκε ο Αντώνης Νικοπολίδης.

18:10 Μόλις μας ήρθαν οι συνθέσεις. Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει με τους Νικοπολίδη, Μανιάτη, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ, Μιραλάς, Μπράβο, Φουστέρ, Αβ. Παπαδόπουλο, Ριέρα και η Λάρισα με τους Αμπάρη, Νταμπίζα, Ταυλαρίδη, Ταλ, Κουζέν, Αμπουμπακάρι, Μετίν, Πανκράτ, Ρέντζα, Πλιάγκα, Κατσιαρό.

18:09 Οι τερματοφύλακες της Λάρισας βγήκαν για ζέσταμα, με τον Αμπάρη να αποδοκιμάζεται έντονα…

17:45 Αρχίζει να γεμίζει η Θύρα 7. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν αναρτήσει πανό από τον Κορυδαλλό, το Πέραμα, τη Νίκαια, τα Καμίνια, τον Πειραιά, το Μοσχάτο, το Παγκράτι και φυσικά, από το Πόρτο Λεόνε.

17:39 Το διαιτητικό τρίο βγαίνει για έναν πρώτο έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο. Αποθέωση για την ξανθομάλλα, βοηθό της αναμέτρησης, Χρυσούλα Κουρομπύλια, από τον κόσμο!

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο match program:

Με την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος στην ιστορία του, ο Ολυμπιακός επιστρέφει σήμερα στη φυσιολογική του θέση, στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σήμερα, γιορτάζουμε το 13ο πρωτάθλημα στα τελευταία 15 χρόνια, εδώ, στο απόρθητο κάστρο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στόχος μου, όταν ανέλαβα τα ηνία του Θρύλου, δεν ήταν απλά η επιστροφή σην κορυφή, αλλά η τοποθέτηση στέρεων βάσεων στο οικοδόμημα του Ολυμπιακού μας. Επενδύσαμε στην ανάπτυξη, κάναμε μεταγραφές παικτών διεθνούς βεληνεκούς και φέραμε έναν αξιόλογο προπονητή.

Αναδιαρθρώσαμε την Ακαδημία ενοποιώντας τη με τις Σχολές ποδοσφαίρου, ελπίζοντας στην ανάδειξη ταλέντων από τα «σπλάχνα» ης ομάδας, που θα αξιοποιηθούν και θα τη στελεχώσουν έχοντας ουσιαστικά ιδρώσει, αλλά και ματώσει από πολύ μικροί για τη φανέλα που θα φορούν.

Αναλάβαμε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της βίας, η οποία δεν βοηθά στην επιθυμητή από όλους μας ενότητα του ποδοσφαίρου. Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας φάνηκαν στις εκδρομές των φιλάθλων μας και στη γενικότερη συμπεριφορά της Θύρας 7 και των οργανωμένων οπαδών μας.

Η ομάδα προσέφερε, κατά γενική ομολογία, το ωραιότερο θέαμα. Έχουμε την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα και μια έδρα με μηδενικές απώλειες. Στον κοινωνικό τομέα, οι δράσεις μας σε τοπικό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο, είχαν και έχουν σκοπό να ενισχύσουν όσους συνανθρώπους μας βρίσκονται σε δεινή θέση και υποφέρουν.

Κλείνοντας μια επιτυχημένη χρονιά, αρχίζουμε ταυτόχρονα την προσπάθεια για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον. Χωρίς να παραγνωρίζουμε τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ενωμένοι όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες και φίλαθλοι, συνεχίζουμε την προσπάθεια για έναν Ολυμπιακό πρώτο στην Ελλάδα και πρωταγωνιστή στην Ευρώπη.

17:23 Ολοκληρώθηκε το φιλικό των βετεράνων του Ολυμπιακού, 6-6 το τελικό σκορ και… αποθέωση από τον κόσμο!

17:16 Ισοφαρίζουν σε 6-6 οι «λευκοί»… Αν μη τι άλλο, χορταστικό το παιχνίδι.

17:12 Μειώνουν σε 6-5 οι «λευκοί» με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκόγκιτς!

17:10 Περίπου 200 οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται αυτή την ώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Υπάρχει, όμως, πολύς κόσμος έξω από το γήπεδο…

17:07 Μπορεί να σταμάτησε η βροχή, αλλά το κρύο είναι τσουχτερό…

16:54 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Με γκολ του Σαββίδη, οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται, τώρα, 6-4.

16:51 Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες στο ημίχρονο της μεταξύ τους αναμέτρησης.

16:47 Μόλις σταμάτησε η βροχή.

16:46 Σε εξέλιξη το φιλικό παλαιμάχων, οι οποίοι έχουν χωριστεί σε «λευκούς» και «ερυθρόλευκους». Οι δεύτεροι προηγούνται με σκορ 5-2, με το ένα απ' αυτά τα γκολ να έχει σημειωθεί με υπέροχη λόμπα του Καλογερόπουλου από 40 μέτρα!

* Μεγάλο αφιέρωμα στον Αντώνη Νικοπολίδη ο οποίος αποσύρεται από την ενεργό δράση, φιλοξενείται στο σημερινό match program. Στην ίδια έκδοση υπάρχει «μήνυμα» του προέδρου του πειραϊκού συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons