OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Τοροσίδης 2015 και αρχηγός...

Ο Τοροσίδης θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό έως και το 2015, θα μπει ρήτρα ύψους 10.000.000 ευρώ, θα αυξηθούν οι οικονομικές του αποδοχές ενώ θα του δοθεί και το περιβραχιόνιο του πρώτου αρχηγού της ομάδας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, ο Βασίλης Τοροσίδης, θα κάνει πρόωρη ανανέωση του συμβόλαιου του με τον Ολυμπιακό έως και το 2015. Παράλληλα θα μπει και σχετική ρήτρα αποδέσμευσης στην συμφωνία, ύψους 10.000.000 ευρώ, για όποιον σύλλογο θα ενδιαφερθεί να τον αποκτήσει από το εξωτερικό, θα αυξηθούν οι ετήσιες οικονομικές του αποδοχές στο 1.000.000 ευρώ ενώ θα του δοθεί και το περιβραχιόνιο του πρώτου αρχηγού της ομάδας ενόψει της ερχόμενης σεζόν 2011-2012.
Στον Ολυμπιακό είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσφορά του Βασίλη Τοροσίδη στην ομάδα, διάθεση της διοίκησης είναι να ισχυροποιήσει το ελληνικό στοιχείο στο ερυθρόλευκο ρόστερ και η αρχή έχει ξεκινήσει να γίνεται με την ανανέωση των συμβολαίων των υπαρχόντων γηγενών ποδοσφαιριστών. Μετά τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και ο Βασίλης Τοροσίδης με την σειρά του θα ανανεώσει  σύντομα και επίσημα το συμβόλαιο του με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2013.

Διάθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να "δέσει" στο μεγάλο λιμάνι τον Έλληνα δεξιό οπισθοφύλακα, ο οποίος έχει συμπληρώσει 4.5 χρόνια παραμονής στον Πειραιά, με τον ποδοσφαιριστή να έχει συμφωνήσει, ήδη, προφορικά με την διοίκηση στο ενδεχόμενο πρόωρης ανανέωσης του συμβολαίου του και αυτό που απομένει, πλέον, είναι οι υπογραφές. Παράλληλα, διάθεση του προέδρου, είναι να δοθεί και το περιβραχιόνιο του πρώτου αρχηγού της ομάδας στον Βασίλη Τοροσίδη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons