OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Πρόταση σε Ντελγκάδο...

Για την απόκτηση του Σέζαρ Ντελγκάδο φουλάρει ο Ολυμπιακός, ο οποίος προσφέρει 1.000.000 ευρώ τον χρόνο στον παίκτη, που μένει ελεύθερος από την Λιόν.

Ο ακραίος Αργεντινός χαφ, είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί από τον Γενάρη με σύλλογο της αρεσκείας του, καθώς το συμβόλαιο του με την Λιόν, εκπνέει σε λίγες εβδομάδες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρωταθλητής", οι Γάλλοι του προσφέρουν 700.000 ευρώ τον χρόνο για να ανανεώσει, με τους Πειραιώτες να του δίνουν 1.000.000 ευρώ συν κάποια μπόνους σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν κάποιοι στόχοι.

Από την πλευρά του, ο παίκτης αξιώνει σχεδόν τα διπλά από όσα του προσφέρουν οι ερυθρόλευκοι, ωστόσο τα χρήματα που ζητάει πολύ δύσκολα θα τα βρει από ομάδα της Ευρώπης.

Στο πλαίσιο αυτό, όσο δεν μπαίνει στον... χορό κι άλλος μνηστήρα, τόσο πιο κοντά στον Πειραιά θα είναι ο παίκτης, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση στην επίθεση, αλλά και τις δύο πτέρυγες.

Ο Ντελγκάδο βρίσκεται στην Γαλλία και την Λιόν από το 2008 και μετράει συνολικά 64 συμμετοχές και 6 γκολ.

Την τρέχουσα περίοδο ταλαιπωρήθηκε από κάποιους τραυματισμούς, οι οποίοι δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί περισσότερο από όσο θα ήθελε.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις, με τον Ολυμπιακό να θέλει να κλείσει το κεφάλαιο μεταγραφές το ταχύτερο δυνατό.




http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons