OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Η αλήθεια για τον «Ελέ»...

Εν μέσω των αναζητήσεων του Θρύλου για να ενισχύσει τα δοκάρια του και να αντικαταστήσει τον Αντώνη Νικοπολίδη, ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Ο 35χρονος πορτιέρο έπειτα από μία εξαιρετική σεζόν στον Ηρακλή είναι πλέον ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Απαλλαγμένος από τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν τα προηγούμενα χρόνια και πιο ώριμος από ποτέ, έχει κρυφή επιθυμία να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του.

Αποτελεί κοινό μυστικό, άλλωστε, πως από τότε που γύρισε από την Ιταλία θέλει να επιστρέψει στον Πειραιά και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που ανδρώθηκε και αγαπά από μικρό παιδί. Όπως έχει εκμυστηρευθεί στο πολύ στενό του περιβάλλον σε περίπτωση που δεχθεί κρούση από τον Ολυμπιακό δεν θα το συζητήσει καν.

«Υπογράφω και σε λευκό χαρτί» έχει πει επί λέξει ο «Ελέ», ο οποίος ξέρει ότι αν γυρίσει στο Ρέντη και θα προσφέρει και θα κερδίσει ακόμη κι εκείνους που έχουν ενστάσεις στο ενδεχόμενο επιστροφής του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει το παραμικρό προς αυτή την κατεύθυνση παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται. Ίσως υπάρχει κάποια προσέγγιση στο εγγύς μέλλον, αλλά η αλήθεια είναι πως έως τώρα δεν τον έχει… ενοχλήσει κανείς από την Πλατεία Αλεξάνδρας.

Προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του έχει και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό, αλλά δεν σκοπεύει να βιαστεί και είναι χαρακτηριστικό ότι μιλάει μόνος του με τους ενδιαφερόμενους χωρίς τη διαμεσολάβηση μάνατζερ. Θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια για να επιστρέψει στην… καψούρα του, να αγωνιστεί με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά δεν σκοπεύει να παρακαλέσει.

Εκείνο για το οποίο νιώθει σίγουρος είναι ότι αν επιστρέψει στον Πειραιά όχι απλά θα βοηθήσει την ομάδα με τις ικανότητες και την εμπειρία του, αλλά θα μπορέσει να παίξει και ως βασικός! Νιώθει ότι είναι στα καλύτερά του και περιμένει την ευκαιρία να το αποδείξει. Το αν θα την έχει, θα το γνωρίζουμε σε λίγο καιρό…
 
http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons