OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Το παλεύει για Παπασταθόπουλο...

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν καλά για τις δυσκολίες της περίπτωσης απόκτησης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από τη Μίλαν, ωστόσο είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν για την μεταγραφή. Αυτός είναι και ο λόγος που οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζουν ραντεβού ώστε να ξεκαθαρίσει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος.

Ο διεθνής αμυντικός είναι πιθανό να αποχωρήσει από τους «ροσονέρι» καθώς την χρονιά που ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Προτάσεις στα χέρια του είναι δεδομένο ότι θα έχει από ομάδες τόσο εντός Ιταλίας όσο και εκτός. Οι «ερυθρόλευκοι» αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση όμως από την στιγμή που το όνομα του παίκτη έπεσε στο «τραπέζι» από τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Ερνέστο Βαλβέρδε, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα εξεταστεί πολύ προσεκτικά. Αν φανεί ότι η μετακίνηση, είτε ως μεταγραφή είτε ως δανεισμός, δεν είναι εφικτή, τότε θα γίνει στροφή στην περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος μένει ελεύθερος και μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα πάντως, φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει έναν από τους δύο παραπάνω παίκτες για την ενίσχυσή του στα μετόπισθεν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons