OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ματιές και στον «δυναμίτη» Μπίσεβαρ...


Στον Ολυμπιακό το λένε επίσημα ότι θα ασχοληθούν με τα μεταγραφικά την εβδομάδα μετά το Πάσχα, καθώς πρέπει να αποσαφηνιστεί και το μοντέλο της συνεργασίας με τον Εδουάρδο Μαθία ο οποίος θα επιστρέψει στη χώρα μας.

Παράλληλα οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις παικτών που τους προτείνονται. Διαβάζετε τις τελευταίες μέρες το όνομα του Αργεντινού Ντελγκάδο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο… συρτάρι υπάρχει το όνομα του Ολλανδού άσου της Φέγενορντ, Ντιέγκο Μπίσεβαρ με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Ο 23χρονος άσος παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, είναι ταχύτατος και εξελίξιμος με καλή ντρίμπλα και εκτελεστική δεινότητα. Τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Φέγενορντ έχει πετύχει στο πρωτάθλημα 8 γκολ.

Τον Μπίσεβαρ έχει τσεκάρει για λογαριασμό των ερυθρόλευκων ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς και έχει παραδώσει σχετικό φάκελο με όλα τα στοιχεία για τον παίκτη. Το συμβόλαιο του Ολλανδού με τη Φέγενορντ ολοκληρώνεται το Καλοκαίρι του 2012 δηλαδή την επόμενη χρονιά, συνεπώς η ομάδα του δεν μπορεί να έχει υπέρογκες απαιτήσεις.

http://www.rednews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons