OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Η «διευκόλυνση» του Πάρντο...

Στον αέρα βρίσκεται η υπόθεση παραμονής του Ούρκο Πάρντο στον Ολυμπιακό, μετά τα παράλογα αιτήματα που διατύπωσαν εγγράφως οι εκπρόσωποι του Ισπανού τερματοφύλακα στη διοίκηση και παρά τη στάση…μεταμέλειας του ποδοσφαιριστή στη συνέχεια, όταν είδε την ψυχρή αντίδραση από τον κόσμο και την ακόμη ψυχρότερη του προέδρου.

Ο Πάρντο είναι γκολκίπερ τον οποίο εμπιστεύεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σε σημείο που να μην καίγεται για την απόκτηση άλλου βασικού τερματοφύλακα. Για την ακρίβεια, δεν απαίτησε ο προπονητής ούτε καν άλλον τερματοφύλακα πριν το μπέρδεμα με τον Πάρντο, αφού θεωρεί ότι είναι καλυμμένος με την υπάρχουσα τριάδα (με Μέγιερι και Παπαδόπουλο).

Οι πληροφορίες που υπήρχαν τις προηγούμενες ημέρες ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε έναν ακόμη γκολκίπερ (Μάχο ή Γιακούποβιτς), ο οποίος θα ξεκινούσε πίσω από τον Πάρντο και εν συνεχεία θα διεκδικούσε τη θέση στη διάρκεια της σεζόν.

Δε νομίζω ότι θα χρειάζονταν αναλυτικές σφυγμομετρήσεις στον κόσμο του Ολυμπιακού για να συμπεράνει κανείς την επιθυμία απόκτησης ενός τερματοφύλακα πρώτης γραμμής, ενόψει και του Τσάμπιονς Λιγκ. Ανεξαρτήτως της παραμονής ή όχι του Πάρντο, ο οποίος εκτιμάται ότι θα ήταν καλύτερος στη δεύτερη χρονιά του στον Ολυμπιακό αλλά δεν ξεχνιέται και η έφεσή του σε σοβαρά λάθη, ειδικά σε μεγάλα παιχνίδια.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, όλη αυτή η ιστορία που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και φέρνει τον Ούρκο Πάρντο προ των πυλών της εξόδου, να αποβεί προς όφελος της ομάδας. Διότι, απλούστατα, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός μπαίνει σε αναζήτηση βασικού τερματοφύλακα είναι και πιο πιθανό να βρει…καλύτερο τερματοφύλακα από αυτούς που θα είχε εάν ίσχυε το αρχικό πλάνο.

Σύντομα οι εξελίξεις…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons