OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Η επόμενη μέρα των Πρωταθλητών...

Ολοκληρώθηκε το τετ-α-τετ ανάμεσα σε Βαγγέλη Μαρινάκη και Ερνέστο Βαλβέρδε ενώ παράλληλα έγινε ραντεβού και μεταξύ του Εντουάρντο Μαθία με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Τι ειπώθηκε στη συνάντηση και η 16η Μαίου. Ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ ο Ισπανός Τεχνικός Διευθυντής.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (28/4) πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά. Η πρώτη έγινε ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον προπονητή της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε και η δεύτερη ήταν με τον νέο Τεχνικό Διευθυντή των ερυθρολεύκων, Εντουάρντο Μαθία, ο οποίος ανακοινώθηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας από τους Πρωταθλητές Ελλάδος.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενημέρωσε ότι στις 16 Μαΐου, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, θα κάνει την έκθεσή του με τους παίκτες τους οποίους πιστεύει ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, ενώ ζήτησε από τον "Βάσκο" τεχνικό να ετοιμάσει τη δική του για την ίδια μέρα, καθώς επίσης και έκθεση με τους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ, τους οποίους δεν θα χρειαστεί την επόμενη σεζόν και θα εισηγηθεί την αποχώρηση τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο Ζαουάντ Ζαιρί, όσο και ο Ραούλ Μπράβο, δύσκολα θα παραμείνουν.

Σε διαρκή επαφή Ερνέστο, Ντάρκο και Μαθία

Επίσης, συμφωνήθηκε οι Ερνέστο Βαλβέρδε, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Εντουάρντο Μαθία, να βρίσκονται σε διαρκή επαφή μέχρι εκείνη τη μέρα (16/5), ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα περιμένει τις εισηγήσεις του προπονητή, του Τεχνικού Διευθυντή και του Γενικού Αρχηγού της ομάδας και στη συνέχεια θα προχωρήσει σε μεταγραφές και αποδεσμεύσεις.

Περισσότερο δυνατός την επόμενη σεζόν

Στόχος όλων δεν είναι άλλος από τη δημιουργία ενός αξιόλογου συνόλου που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της ερχόμενης χρονιάς, η οποία συμπεριλαμβάνει και Champions League, με σκοπό οι Πρωταθλητές Ελλάδος να παρουσιαστούν περισσότερο δυνατοί την επόμενη σεζόν. Μετά το τέλος των δύο συναντήσεων η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Εντουάρντο Μαθία.

http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons