OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Έδεσε τον Σανκαρέ...

Την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, τον Φρανσίσκο Χαβίτο, τη διαβάσατε στον "ΓΑΥΡΟ". Ηρθε η ώρα, λοιπόν, να διαβάσετε και τη δεύτερη... Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, οι "ερυθρόλευκοι" του Πειραιά έφτασαν σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό Βόλου για την απόκτηση του Καλιφά Σανκαρέ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φρόντισε ώστε να "δέσει" από τώρα στον Θρύλο ο 26χρονος θηριώδης (1,90 μ.) κεντρικός αμυντικός της ομάδας της Μαγνησίας, ο οποίος θα συμπληρώσει τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Ολοφ Μέλμπεργκ και Γιάννη Ποτουρίδη στο κέντρο της άμυνας των Πειραιωτών.

Φυσικά, ο ποδοσφαιριστής από τη Σενεγάλη δεν θα "πιάσει" άμεσα Λιμάνι, αλλά αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον Βόλο, στη διαδικασία των πλέι οφ της Superleague.

Οπως και να έχει, το ζητούμενο είναι ότι ο Ολυμπιακός "έκλεισε" ακόμη ένα χρήσιμο εργαλείο για το "οπλοστάσιό" του και κάνει πράξη την υπόσχεση της διοίκησης, ότι μέχρι τις 30 Ιουνίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές. Αλλωστε, ήδη έχουν γίνει οι δύο πρώτες. Και έπεται συνέχεια.

Για να μην σας τα πούμε όλα από εδώ, όμως, στον "ΓΑΥΡΟ" της Μεγάλης Τετάρτης θα μάθετε αναλυτικές λεπτομέρειες αναφορικά με τη μεταγραφή του Σανκαρέ, αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού, που σαρώνει την αγορά. Λίγες ώρες υπομονής, το περίπτερο είναι κοντά...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons