OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ο νέος Θρύλος...

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στον Ολυμπιακό με τον Εντουάρντο Μαθία να προτείνει, τον Ερνέστο Βαλβέρδε να εγκρίνει και τον Βαγγέλη Μαρινάκη να πληρώνει για τη νέα ομάδα που χτίζεται με Ισπανούς «μηχανικούς»!  Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή», στο Ρέντη βρίσκονται τρεις κατηγορίες παικτών και ο Ισπανός προπονητής σε συνεργασία με τον συμπατριώτη του τεχνικό διευθυντή έχουν ήδη ξεκινήσει τις διεργασίες για την οριστικοποίηση του ρόστερ.

Ποιοί έχουν κλεισμένη θέση για την επόμενη χρονιά; Οι Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Μέγερι, Μανιάτης, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Φετφατζίδης, Φουστέρ καθώς και ο Χαβίτο που βρίσκεται υπό απόκτηση. Τυπικής διαδικασίας θεωρούνται οι εκκρεμότητες των Τζιμπούρ και Μιραλάς εκτός και αν προκύψει κάποια διαφωνία όπως έγινε με τον Πάρντο...Ο Ισπανός γκολκίπερ είναι με το ενάμιση πόδι εκτός Ολυμπιακού, όπως και οι Ραούλ Μπράβο, Ζαϊρί.

Ερωτηματικά εγείρονται αναφορικά με το μέλλον των Ουρτάδο, Γιάννη Παπαδόπουλου, Ρόμενταλ και Πάντελιτς που ενδέχεται να αποχωρήσουν αν προκύψει πρόταση για αυτούς, καθώς ο Βαλβέρδε δεν τους υπολογίζει για την αρχική ενδεκάδα.

Οσον αφορά στους δανεικούς υπάρχει πολλή δουλειά καθώς ο Μαθία θα πρέπει να βρει ομάδες να προωθήσει όλους αυτούς (Ντέρμπισιρ, Λεονάρντο, Σουμπίνιο, Μονιάκη, Νέμεθ κλπ). Ο Παπάζογλου, ίσως διεκδικήσει θέση τέταρτου στόπερ, ενώ ο Μήτρογλου αν και τα πήγε καλά στον Πανιώνιο δύσκολα θα επιστρέψει δεδομένων των απαιτήσεων και του στυλ με το οποίο παίζει ο Βαλβέρδε. Δύσκολα θα βρει χώρο στο ρόστερ και ο Γκαλίτσιος παρόντος των Τοροσίδη, Μανιάτη.

Ετσι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Ολυμπιακός με τις παρούσες συνθήκες θα κινηθεί για την απόκτηση δύο τερματοφυλάκων, ενός αμυντικού για το κέντρο ή το αριστερό άκρο, δύο αμυντικών μέσων και δύο παικτών για τις πτέρυγες...

http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons