OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Αν θέλετε, ελάτε να με πάρετε...

Η εφημερίδα "Πρωταθλητής" φέρνει στο φως της δημοσιότητας την... προτροπή εκ μέρους του Σέζαρ Ντελγκάδο προς την διοίκηση του Ολυμπιακού πως "αν θέλετε, ελάτε να με πάρετε".

Αν και από την διοίκηση διαψεύδουν κάθε μετεγγραφικό σενάριο, τονίζοντας πως ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει από την επόμενη εβδομάδα, εντούτοις το ρεπορτάζ δεν κάνει... γιορτές και ψάχνει εις βάθος τα πράγματα.

Ε λοιπόν, ο Ντελγκάδο θέλει να παίξει για λογαριασμό του Θρύλου, έστω και αν σε πρώτη φάση υπάρχει μια διαφορά ως προς τα χρήματα που θέλει ο ίδιος (ζητάει 1,5 εκ. ευρώ). Πάντως, όπως αναφέρει το άρθρο, ο επιθετικός της Λιόν έχει στείλει το μήνυμά του προς τον Ολυμπιακό και στο λιμάνι το έχουν... παραλάβει.

Οι ερυθρόλευκοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν μέχρι 1 εκ. ευρώ καθαρά συν μπόνους για επίτευξη συγκεκριμένων στόχων, με την πλευρά του Ντελγκάδο να είναι πρόθυμη να καθίσει εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και υπάρχει διάθεση να τα βρει με τους ανθρώπους του πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο 30χρονος άσος, δελεάζεται με την προοπτική του Champions League, συν το ότι ο Ολυμπιακός είναι ομάδα πρωταθλητισμού και μονίμως πρωταγωνιστεί, έχοντας δυνατό ρόστερ, στιβαρή διοίκηση με όραμα και ανεπανάληπτο λαό. Όλα μετρανε για έναν ποδοσφαιριστή...

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν, με τον Θρύλο πάντως να "καίγεται" πρωτίστως για την απόκτηση ικανού αμυντικού μέσου. Εκεί υπάρχει η μεγάλη έλλειψη στο ρόστερ και χρειάζεται πάση θυσία ενίσχυση.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons