OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Μη σταματάς να τους ...κερνάς...

Και η καταμέτρηση συνεχίζεται. Για ντέρμπι αιωνίων μιλάμε αλλά ο νικητής είναι πάντα ο ΘΡΥΛΟΣ. Το πόρισμα δεν είναι άλλο από αυτό:

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ σε όλα τα σπορ! Ακριβώς όπως το λέει βρε κουτά και ο ύμνος σας. Μιλάει για πρωταθλητή σ' όλα τα σπορ και κούπα δεν πρόκειται να δείτε. Την μπάλα τη χάσατε, στο βόλεϊ δεν συμμετέχετε, στο πόλο είναι ανέκδοτο να κάνουμε κουβέντα.

Τι σας έχει απομείνει; Το «αγαπημένο» σας μπάσκετ στο οποίο μετράτε ήδη δύο σφαλιάρες (εντός και εκτός που λέει και μια ψυχή) και για να το διεκδικήσετε πρέπει να κερδίσετε στο ΣΕΦ. Για να τα καταφέρετε η λύση είναι μια. Να σφυρίξουν το δίδυμο των κοντών και ο Ιτούδης. Αλλά αυτά με τον Ντούντα ξεχάστε τα. Το σκορ σε όλες τις μεταξύ μας ΑΝΤΡΙΚΕΣ αναμετρήσεις είναι 11-1.

Νίκη στο ποδόσφαιρο στο «Γ. Καραϊσκάκης» με το γκολ του Τζιμπούρ, άλλες έξι στο βόλεϊ ανδρών με το αγαπημένο 3-2 να εμφανίζεται στα πέντε παιχνίδια, δύο στο πόλο όπου δεν υπάρχει ντέρμπι και με τη σημερινή άλλες δύο στο μπάσκετ.

Όπου τους έχουμε βρει τους έχουμε ...σφαλιαρίσει και δεν πρόκειται να σταματήσουμε. Γιατί; Γιατί η «γλώσσα» που έχουν βγάλει είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ και δεν σέβονται το αφεντικό του ελληνικού αθλητισμού. Κι όσο συνεχίζουν να ...αυθαδιάζουν, τόσο θα τους ...κερνάει ο Θρύλος...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons