OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Βουλιάξτε την…

Ελάχιστες ώρες απέμειναν πριν τον μεγάλο ημιτελικό (13:30) του Champions Cup ανάμεσα στην γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού και εκείνη της Κατάνια στο Σαμπαντέλ της Ισπανίας. Μέγα πάθος για νίκη-πρόκριση στον τελικό!

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη είναι έτοιμα να παλέψουν με το μεγαθήριο (8 κούπες τα τελευταία 20 χρόνια) που ακούει στο όνομα Οριζόντε Κατάνια, προκειμένου να σφραγίσουν το εισιτήριο για τον τελικό και το Μεγάλο Σάββατο να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.
Άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ζουν και αναπνέουν για την επικείμενη συνάντηση , με το άγχος να είναι στην πλευρά των ιταλίδων, οι οποίες είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της κούπας.

Τα ονόματα, όμως, δεν παίζουν πόλο και ούτε παίρνουν νίκες. Στο τέλος είναι κανόνας πως πανηγυρίζει η ομάδα που ήθελε περισσότερο από την αντίπαλο της το θετικό αποτέλεσμα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ερυθρόλευκες, οι οποίες έχουν δώσει όρκο νίκης, είναι έτοιμες να δώσουν τα… ρέστα τους, για να είναι εκείνες που θα χαμογελάνε με το τέλος της αναμέτρησης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Χάρη Παυλίδη, ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει φτάσει σαν παίκτης και προπονητής συνολικά 4 φορές στην... πηγή, αλλά δεν έχει καταφέρει να πιει νερό.

Ευελπιστεί η πέμπτη να είναι γούρικη για εκείνον και επιτέλους να βρεθεί στο πρώτο σκαλί της Ευρώπης, φορώντας την φόρμα της αγαπημένη του ομάδας, που δεν είναι άλλη από τον Θρύλο.

Να σημειώσουμε ότι, η ομάδα του Ολυμπιακού είναι αήττητη μέχρι στιγμής στην διοργάνωση, καθώς μετράει πέντε νίκες στην σειρά. Ευχή, όλων να συνεχίσει μόνο με θετικά αποτελέσματα μέχρι το τέλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons