OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ολυμπιακός 0-3...

Επιστροφή στους τελικούς της Volleyleague για τον Ολυμπιακό μετά από δύο χρόνια, αφού οι "ερυθρόλευκοι" πέρασαν εύκολα με 3-0 από την Αλεξανδρούπολη επί του Εθνικού και τέλειωσαν την ημιτελική σειρά με "sweep".

Πιο εύκολα σε σχέση με τους δύο πρώτους ημιτελικούς στου Ρέντη, ο Ολυμπιακός έκανε το 3 στα 3 στην Αλεξανδρούπολη επί του Εθνικού και πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς της Volleyleague, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παμβοχαϊκό με πλεονέκτημα έδρας.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν απειλήθηκαν καθόλου από τους γηπεδούχους, που δεν φάνηκαν τόσο μαχητικοί όσο στα δύο πρώτα παιχνίδια, με συνέπεια να πάρουν και τα τρία σετ με μεγάλες διαφορές.

Ο πρώτος τελικός με την ομάδα του Βραχατίου θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου στο "Μελίνα Μερκούρη" και ο πρωταθλητής θα κριθεί στις τρεις νίκες.

Τα σετ: 16-25, 19-25, 18-25

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μουστακίδης): Ράιτς 13, Σιδηρόπουλος 2, Παπάζογλου 4, Γραμματικάκης 2, Α. Δαλακούρας 8, Κουμεντάκης 10, Μίτρεφ (λ - 71%) / Κ. Δαλακούρας 2, Κόβατς 2, Κοντοστάθης, Βλαχόπουλος, Κυριακίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Καζάζης): Χριστοφιδέλης 9, Γιούρισιτς 11, Ποτότσνικ 7, Φιλίποβ 5, Γιορντάνοφ 10, Σμαραγδής 10, Στεφάνου (λ - 86%) / Κοκκινάκης 1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons